Passa på att smaka på en bit av Hamptons på Pontonen – som gästas av Lexington

28 aug, 2020 
AvRedaktionen
Efter förra årets succé är Lexington tillbaka på Pontonen på Kungsholmen i Stockholm. Inredningen är stylad med Lexingtons produkter och både menyn och helhetsupplevelsen har en touch av Hamptons. Vad sägs om lobster rolls eller friterade Oreos?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sugen på en bit av the Hamptons, fast i Sverige? I år gästspelar inredningsföretaget Lexington återigen restaurangen Pontonen, en ponton som ligger nästan helt inringad av vatten vid kajen vid Norr Mälarstrand på Kungsholmen i Stockholm med kvällssol och utsikt över Söders höjder.

lexington pontonen
Lexington gästar restaurang Pontonen på Kungsholmen i Stockholm

Förutom inredningen så är förstås menyn också inspirerad av East Hampton med rätter som lobster roll, mac’n cheese, crab cakes och friterad oreo. Ger utomlandskänsla direkt! I mån av plats finns det möjlighet att lägga till med båt vid Pontonen.

Annons
Crab cakes med sojamajjo och koriander.

Hela inredningen på båten är stylad med Lexingtons produkter exempelvis i form av textilier, kuddar, porslin och inredningsaccessoarer. Hela konceptet vad gäller inredning och menyn är genomarbetad och inspirerande.

Champagneskål Lexington Pontonen
Somriga drycker serveras på is i champagneskål.

Matchande drycker till den härliga menyn serveras i vackra champagneskålar med Lexingtons textilier.

Annons
friterad oreo
Friterad oreo, mums!

Gästspelet håller på fram till den 31 augusti, skynda dit och njut!

lexington pontonen
Härlig Hamptons-känsla!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons