Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Pepparkaks- och pistagebollar med apelsin

10 dec, 2013 
AvJenny Norberg
Supergoda pepparkaksbollar smaksatta med pistage och apelsin. Perfekt som julgodis och gott till glöggen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Pepparkaks- och pistagebollar med apelsin.
Pepparkaks- och pistagebollar med apelsin.

Ca 25 st

Du behöver:

150 g pepparkakor, till exempel Annas Original Pepparkakor

1 1/2 dl osaltade pistagemandlar + några till garnering

1 msk rivet apelsinskal

2 – 3 msk apelsinjuice

3 msk strösocker

1 äggvita

Gör så här:

Smula pepparkakor fint och finhacka pistagenötterna, gärna i en matberedare. Tillsätt apelsinskal och juice, socker och äggvita. Blanda ihop alla ingredienser och forma till små bollar. Rulla bollarna i hackade pistagenötter och lägg upp på ett serveringsfat.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons