Annons

Annons

Puma släpper kollektion med New York City Ballet och Kylie JennerPuma släpper träningskläder inspirerade av svanar – och testade av balettdansare.

Pumas kommande kollektion The Swan Pack Collection har hämtat sin inspiration, så som namnet redan skvallrar om, från svanar. Plaggen och accessoarerna går i svart och vitt och inspirationskällan syns i de glansiga materialen och i fjädertryck.

Annons

I kollektionen finns bland annat sneakers, träningstoppar, en väska och en cape med huva i svart. Den svaninspirerade kollektionen frontas av New York City Ballets dansare samt av den yngsta Kardashian-systern Kylie Jenner. Kampanjen vill uppmana kvinnor att tro på sig själva och i fokus står dansarna på New York City Ballet.

– För att vara framgångsrik i allt du gör, måste du vara säker på dig själv. Ingen annan kan ge dig den grad av förtroende. Du kommer att vara bäst på vad du gör, eftersom du är det bästa du, säger balettdansaren Olivia Boisson som medverkar i kampanjen i ett pressmeddelande.

The Swan Pack Collection släpps i butik och online den 1 februari.

LÄS OCKSÅ: PUMPA SLÄPPER NYA SKON BASKET HEART

17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Main_Group_A_0265.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Backstage_Group_A_0797.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Lobby_Group_A_0921.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_NYCB_Swan_Main_Rachel_0042.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Corridor_Group_1198_CMYK.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Backstage_Olivia_A_0471_CMYK.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Backstage_Rachel_A_0437.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Backstage_Mimi_A_0489.eps17SS_CC_WMN_DO-YOU_Nycb_Swan_Main_Group_B_0770_CMYK.epspuma_3puma_2

Kampanjbilderna fotograferades av David H. Koch på Lincoln Center Theater.

(64)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar