Annons

Annons

Pressbyrån blir Modebyrån under Stockholm Fashion Week


Pressbyrån blir Modebyrån under Stockholm Fashion Week

Under Stockholm Fashion Week som i år går av stapeln 21–23 januari kommer Pressbyrån ihop med svenska designern Ann-Sofie Back öppna fotoutställningen Modebyrån.

Besökare kommer kunna ta del av höjdpunkterna av Anders Edström och Ann-Sofie Backs mångåriga samarbete för internationella publikationer som Dazed and Confused, Self Service och Purple Magazine. En utvald del av utställningen publiceras sedan exklusivt i nästkommande nummer av internationella magasinet Re-Edition som släpps under modeveckan i Paris.

Annons

– Jag har länge haft ett kreativt utbyte med Anders Edström och vi sitter på ett stort arkiv av både publicerat och refuserat material. Extra kul känns det att Pressbyrån, som i så många år varit modemagasinens hemvist gillade idéen och är med på projekte, säger Ann-Sofie Back, grundare av BACK.

Modebyrån slår upp sina portar på Strömkajen utanför Grand Hôtel under modeveckan, i anknytning till den ordinarie Pressbyrån på platsen.

– Vi på Pressbyrån brinner för våra magasin och vi har ett unikt utbud av modemagasin. Att öppna Modebyrån under Stockholm Fashion Week ihop med ett så spännande namn som Ann-Sofie Back känns otroligt kul! Vi tror och hoppas på en succé för utställningen, säger Lennart Schultz, marknadschef på Pressbyrån.

Bakom idé och koncept står BACK i samarbete med Redgert Comms.

Läs också:

ELLE-intervju: Ann-Sofie Back

Mina galaminnen: Ann-Sofie Back

Foto Anders Edström

(115)
(0)
(0)
Annons


Annons

Annons


Annons

För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Laddar