Annons

Annons

& Other Stories nya storsatsning inför sommaren – se alla bilderInför vår- och sommarsäsongen 2017 presenterar & Other Stories en ny kollektion med klänningar för säsongens festligheter.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Inför SS17 har & Other Stories designat klänningar för sommarens alla festligheter.

Kollektionen visar upp klänningar i fina material som går i en färgskala från vitt och krämfärgat till pasteller. Klassiska skärningar, ibland med markerad midja eller axelbandslöst, ger en tidlös siluett.

Annons

– En del av Stories vision har alltid varit att skapa varaktiga garderobsfavoriter som används säsong efter säsong. Med denna kollektion sätter vi bröllop i fokus denna sommar, men varje klänning är designad med föränderlighet i åtanke och kan enkelt komma att bli en av dina mest älskade och använda klänningar, säger Caroline Björkholm, Head of Creative Lab, & Other Stories

& Other Stories uppmuntrar sina kunder att göra det mesta av varje köp och klä upp eller klä ner klänningen för att kunna bära den vid alla sorters tillfällen. När du – och kanske dina vänner – har fått ut så mycket som möjligt av din klänning välkomnar & Other Stories dig att lämna tillbaka den i en av sina butiker för återvinning.

Sedan lanseringen 2013 har & Other Stories etablerat ett återvinningsprogram i sina butiker som uppmuntrar kunderna att lämna tillbaka tomma & Other Stories-förpackningar. Sedan 2015 erbjuder butikerna även textilåtervinning. Som tack får kunden ett värdebevis på 10 procent för varje förpackning eller plagg som lämnas in för återvinning.

Blir du sugen på att testa dem själv? Här klickar du hem plaggen!

Klänningarna finns tillgängliga i & Other Stories butiker och på stories.com från och med 2 maj.

Foto & Other Stories

(44)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar