Annons

Annons

& Other Stories nya grepp: visar upp höstkollektionen på Instagram under Paris Fashion WeekInför höstens Fashion Week-säsong har & Other Stories bjudit in sju inspirerande kvinnor för att visa upp sin AW17-kollektion på Instagram.

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Profilerna Candice Lake, Laura Bailey, Jan Quammie, Sarah Nait, Camille Charrière Labériane Ponton och Maria Bernad, har skapat sina egna tolkningar av & Other Stories höstkollektion, som sedan fångats av Candice Lake – en av pionjärerna när det gäller streetstylefotografering.

Annons

– Streetstyle är ett fantastiskt sätt att visa sina känslor och sin personlighet på ett uttrycksfullt sätt, utan att behöva förklara något. Som fotograf ser jag streetstyle som en visuell explosion, vilket gör det till ett av mina favoritmotiv att arbeta med, säger Candice Lake i ett pressmeddelande från & Other Stories.

Läs också: Other Stories i samarbete med Kim Gordon

”Under Paris Fashion Week, som pågår mellan 26 september och 3 oktober, kommer & Other Stories att dela dessa looks på Instagram. Genom att varje profil visar upp sin egen stil lyfts säsongens nyckelplagg på ett personligt sätt. De sju kvinnornas val av looks reflekterar möjligheterna i & Other Stories sortiment. Den här säsongen präglas det av allt från vågade prints, djupa juveltoner och feminina silhuetter till fuskpäls, glitter och lackdetaljer”, skriver & Other Stories i ett pressmeddelande.

Foto & Other Stories

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar