Annons

Annons

Nya märket Cefinn lanseras idag på Net-a-porter.comSamantha Cameron släpper idag sitt nya varumärke Cefinn på Net-a-porter.com.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Samantha Cameron (fru till Storbritanniens förra premiärminister David Cameron) laddar om efter tiden vid makten. Samantha är en riktig fashionista och vilar inte på hanen när det gäller att skapa sig en ny framtid efter 10 Downing Street 10 (och Brexit). Framöver satsar hon på en egen karriär som modedesigner.

Annons

Den 13 februari lanserar hon sitt nya varumärke, Cefinn, på den prestigefyllda shoppingsajten Net-a-Porter. Namnet på märket är initialerna på hennes och Davids fyra barn.

Gilla ELLE på Facebook

Den 22 plagg starka kollektionen består av klassiska blusar, kjolar, klänningar, kostymer och stickat. Kunden är den ”moderna, aktiva kvinnan som balanserar karriär och familj”. Prisbilden är ett dyrare mellanprisläge och ligger mellan 1 500 kr för toppar och upp till 6 000 kr för ett ytterplagg.

Kollektionen finns att köpa på hennes egen hemsida och Net-a-Porter. Se (och klicka hem) hela kollektionen här >

810

Samantha Cameron ser smashing ut i Cefinns studio.

look-6

Kollektionen mixar en sportig känsla med dressad look.

look-8

Rött är 2017 trendigaste färg och den här klänningsmodellen är perfekt för kontoret så väl som fest.

look-9

Stick ut i kontorsvimlet med en vasst dressad röd kostym.

look-10

Lyxig och avslappnad klänning i den perfekta uddalängden.

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar