Nu är Så mycket bättre-huset på Gotland till salu

Nu är Så mycket bättre-huset på Gotland till salu
Succé-serien Så mycket bättre gör sin sista säsong, och nu är det vackra huset med den berömda ladan ute till försäljning. Se bilderna från pensionatet, som egentligen heter Grå Gåsen här!
Annons

Har du följt Så mycket bättre, har du säkert förundrats över det vackra huset där programmet spelades in. När det inte agerar husrum åt den svenska artisteliten är det ett pensionat och heter Grå Gåsen. Huset och de tillhörande ägorna ligger i Burgsvik på gotländska Storsudret.

Efter 10 år är nu det populära programmet inne på sin sista säsong, och pensionatet samtidigt ute till försäljning.

Annons

Bilder från Så mycket bättre huset – Grå Gåsen:

Kök Grå Gåsen
I det här köket har det hänt mycket spännande. Bild: TV4
Annons

Den varsamt renoverade villan byggdes 1850 och består av 12 rum – alla med egen toalett och dusch, fördelade på hela 796 kvadratmeter. En bit av den svenska musik- och tv-historien får du på köpet. Till den italienskinspirerade patriciervillan hör även en rejäl pool – och självklart ingår den episka ladan där alla middagar och uppträdanden ägt rum.

Så mycket bättre lada och bildcollage
Huset kommer för evigt att förknippas med Så mycket bättre och den svenska kändiseliten.
Annons
Ladan Grå Gåsen
Bild: Grå Gåsen Facebook
Huste i Så mycket bättre, pool
Bild: Grå Gåsen Instagram

I årets ”Best of”-säsong deltar Petter, Miss Li och Magnus Uggla varje program, och de övriga deltagarna byts ut, vilket gör möjligheter till än fler spännande och oväntade tolkningar.

Artisterna i Så mycket bättre 2019
Några av de artister som gästar Så mycket bättre 2019. Bild: TV4
Annons

Eftersom huset är anpassat för att fungera som pensionat och festlokal med servering, vore det kanske det mest passande även i framtiden, men man kan ju såklart investera i ett mycket lyxigt sommarhus också… Priset är dock ännu okänt.

Mycket nostalgi bor i väggarna på det gamla huset kan vi ju i alla fall konstatera – och hade de kunnat prata hade de säkert avslöjat en och annan hemlighet om våra allra mest älskade kändisar.

Annons

Bilder: TT/TV4/Instagram/Facebook

Läs mer:

 

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar