Way Out West blir av i miniformat – så blir nya festivalen

Way Out West

TT
Allt du vill veta om nya konceptet Way Out Weekend!
20 juli, 2021
0:60

Efter reklamen: Lättare coronarestriktioner - så firar stockholmarna

(0:60)

Den tolfte augusti går årets nya Way out West koncept av stapeln. Däremot i en annan skepnad än vi sett tidigare. I år presenterar arrangören Luger miniformatet Way Out Weekend och biljetterna finns tillgängliga redan nu!

Way Out West 2021 inställt

Way Out West är Göteborgsfestivalen som årligen lockat en publik på över 100 000 besökare och världsartister som Kanye West, Frank Ocean och Lana del Rey. Festivalen har dessutom blivit omskriven i The Times och lockar besökare från stora delar av världen.

Men den tredje maj gick arrangören ut med beskedet att festivalen ställts för andra året i rad på grund av den rådande pandemin. I samband med den inställda festivalen meddelade dock arrangören att Way Out West 2022 kommer bli starkare än någonsin. Då kommer vi bland annat få se artister som Robyn, First Aid Kit och Yung Lean.

Way Out Weekend - festivalupplevelsen i ett mikroformat

Däremot behöver du inte vänta tills nästa år för att ta del av festivalupplevelsen. Nu meddelar arrangören att de under tre dagar i augusti smäller upp Way out Weekend. Minifestivalen kommer att anordnas på Villa Belparc i Slottskogen. Man kommer då kunna se tre uppträdanden per dag och biljetterna säljs separat per kväll.

Festivalen inleds den 12 augusti med Amason och Esther för att sedan den 13 augusti låta Sarah Klang och Klara Keller inta scenen. Festivalen avslutas den 14 augusti med Deportees och Grant.

Way Out Weekend utlovar även fler bokade DJ:s och en mini-klubb upplevelse. Dessutom ingår även en gratis pizza i biljettpriset!

Biljetter finns tillgängliga redan nu på arrangörens hemsida.

Foto: TT

Missa inte

Sensommarens räddning! Gröna Lund håller nattöppet och startar klubb

Fria åk och DJ under bar himmel.

Cannes filmfestival 2021: Kändisarna på röda mattan

Bella Hadids look vinner Årets snackis!

Emmygalan 2021: Här är alla nominerade

Galan går av stapeln i september!