Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Thunder in my heart säsong 2 – det här är allt vi vet

01 jun, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Amy ser gärna att det blir en andra säsong!
Nu står det klart att Amy Deasismonts nya Viaplay-serie Thunder in my heart är en tittarsuccé. Så nu är frågan om det blir en säsong 2 av den hyllade dramakomedin? Vi reder ut!
Annons
Trailer – Thunder in my heart skapad och skriven av Amy DeasismontBrand logo
Trailer – Thunder in my heart skapad och skriven av Amy Deasismont

Just nu finns Amy Deasismonts serie Thunder in my heart att streama på Viaplay, och de åtta avsnitten har slukats av många tittare. I dramakomedin får vi följa ett tajt kompisgäng som precis klivit över 20-årsstrecket tillsammans, och allt vad det innebär.

Amy Deasismont är skapare och huvudrollsinnehavare

Huvudkaraktären är den nydumpade Sigrid som kallas Sigge (som spelas av Amy Deasismont herself), och hon har inte bara strul på jobbet och relationsproblem – hon har en aggressiv pappa också. Och Snabba cash-Alexander Abdallah spelar Sigges bästa vän i serien som lockat flera tittare som nu är mer än sugna på en säsong två av serien.

Blir det en Thunder my heart säsong 2?

Kompisgäng och kompishäng!

Viaplay har i dagsläget inte avslöjat något om en Thunder my hart säsong 2, men om man hör med casten stänger de i alla fall inte dörren för ett par avsnitt till.

Annons

Alexander Abdallah om en andra säsong

– Vet man någonsin hur det blir?, skojar Alexander Abdallah till Filmtopps reporter Åsa Holmberg. Och samma sajt låter även meddela att Amy sagt att hon mer än gärna vill göra ännu en säsong av pang-serien och hon vill också se vart karaktärerna hamnar i framtiden.

Amy Deasismont tog sin tid i arbetet med första säsongen

Om det nu blir så att Viaplay och Amy Deasismont löser en säsong 2 av Thunder in my heart får vi hoppas att den processen går lite mer skyndsamt än första gången. Det krävdes nämligen sex års arbete med serien innan den kunde släppas nu i maj.

– Det känns jättestort att Thunder in my heart äntligen ska släppas efter snart sex års arbete. Det har varit en lång resa och det känns nästintill overkligt att vi är så nära premiär, berättade Amy Deasismont i ett pressmeddelande strax innan premiären den 23 maj i år.

Skådisarna i Thunder in my heart säsong 1

I huvudrollerna ser vi inte bara skaparen själv, Amy Deasismont – utan även Daddy Issues-podcastaren Julia Lyskova Juhlin – som nu hyllas för sin skådespelardebut! De två damerna får sällskap av den numera välkända skådisen Alexander Abdallah.

I övriga roller av Thunder in my heart kommer vi bland andra också få se skådespelarveteranerna Gustaf Hammarsten (Bruno, Tillsammans) och Helen Sjöholm (Så som i himmelen) samt Max Ulveson (Dancing Queens, Solsidan) och Malin Persson (Vår tid är nu).

STOCKHOLM i maj 2021 Alexander Abdallah och Amy Deasismont aktuella med tv-serien "Thunder in my heart". Utanför biograf på Söder i huvudstaden.
Skådisarna Amy Deasismont (som också är seriens skapare) och Alexander Abdallah poserar utanför Bio Rio på Södermalm i Stockholm. Amy ser gärna att det blir en andra säsong, och Alexander ser inte ut att stänga några dörrar!

Foto: TT/Viaplay

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons