Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Spana in Tyra Banks son Yorks supergulliga rap-video om sallad

14 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Tyra Banks son York sjunger så gulligt i nya videon.
I en ny liten video på sociala medier sjunger Tyra Banks lille son York ut om en tallrik med sallad, och det är mer än supergulligt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 kändisar som sagt ifrån vid sexistiska frågorBrand logo
6 kändisar som sagt ifrån vid sexistiska frågor

I början av nollnoll-talet var den svenska tv-tablån ingenting utan supermodellen Tyra Banks succé- och tävlingsprogram America's Next Top Model. Ett program som fortfarande rullar på i andra länder – i nya tappningar.

America's Next Top Model lades ner 2015

Men efter det att det amerikanska programmet, med Tyra Banks som programledare, slocknade i rutan 2015 har många saknat hennes uppenbarelse i Sverige. I Staterna är hon fortsatt aktuell som programledare för Dancing with the Stars och hon dyker även upp i diverse talkshows, podcasts och tv-sammanhang.

Tyra Banks son Yorks supersöta rap om wraps

Men tack och lov för sociala medier! Nu visar Sports Illustrated-modellen nämligen upp en glimt av hennes vardag på Instagram. Dock är det inte Tyra själv som står i fokus, utan hennes fyraåriga lille son York.

”Bacon och ost och paprika på sallad. Maten smakar mycket bättre när du sjunger tillsammans med familjen... Vad tycker ni om denna wrap allesammans?”, skriver hon samtidigt som hon lägger upp en video på sin tallrik där man hör sonens ljuva stämma i bakgrunden.

Annons

Lille sonen York klämmer till med sin pipa i en trallvänlig trudelutt: ”Bacon och ost och paprika på sallad”, samtidigt som mamma Tyra Banks hurrar på honom.

– Den där södern-dialekten också, jag gillar den, stämmer Banks in samtidigt som sonen trallar vidare.

Lyssna på den trallvänliga lilla (!) dängan här
(varning – fastnar på hjärnan)

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

13 skönhetsprodukter vi inte kunde vara utan på 90-talet

Tyra Banks bekräftar: Remake av filmen Coyote Ugly är på gång

Heidi Klums dotter Leni går i mammas fotspår: ”Hon är gammal nog nu”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons