Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Sophie Turner visar nya frisyren – har skaffat lugg

31 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Sophie Turner har en ny frisyr!
Skådespelaren Sophie Turner har bytt frisyr – och har valt att gå på luggspåret.
Det visar hon glatt upp, trots att hon tidigare har sagt att klippa lugg var hennes största misstag.
Annons
Första bildera från HBO:s House of the dragonBrand logo
Första bildera från HBO:s House of the dragon

Under sina år som den minst sagt otursförföljda Sansa Stark i HBO:s succéserie Game of Thrones blev tittarna vana att se Sophie Turner i det röda håret hon ärvt från sin mamma Catelyn Stark.

Till en början färgades skådespelarens hår, men under de sista säsongerna var hon tvungen att ha peruk för att håret inte skulle trasas sönder.

– För några år sedan försökte jag gå tillbaka från rött till blont, och det förstörde mitt hår så pass mycket att jag var tvungen att ha en peruk i Game of Thornes. De lät mig inte färga det till rött igen, för då hade håret ramlat av, säger hon i en intervju från 2018 med Glamour.

Annons
Sophie Turner som Sansa Stark.
Sophie Turner som Sansa Stark.

Stjärnans nya frisyr

Därför har hon hållit sig till sin naturliga blonda hårfärg, men det betyder inte att hon inte kan testa olika frisyer.

Som nu, när hon skaffat lugg! Detta visar hon upp på en Instagram story där hon delar med sig av en selfie i bilen.

Sophie Turner är luggad och klar!
Sophie Turner är luggad och klar!

Sophie Turners största hårånger i livet: Lugg

I Galmour-intervjun pratar hon om vilken frisyr hon ångrar mest i efterhand – och det verkar som att hon har ändrat sig.

Annons

– Att klippa lugg. Det var en katastrof. Jag gjorde det själv när jag var 13, och det hjälpte inte direkt att mitt röda hår fick en mörk utväxt. Jag vet inte varför jag gjorde så. Antar att folk hade lugg då och jag tänkte: ”Fuck it, jag ger det ett försök”, säger hon nämligen då.

Det här är trots det inte den första gången som Sophie Turner haft lugg sedan intervjun. För året efteråt dök hon upp hos Graham Norton för att prata om filmen X-men: Dark Pheonix, och i den intervjun hade hon en liknande frisyr. Den var stylad av kändisfrisören Christian Wood, vilket kanske gjorde resultatet bättre än när hon som tonåringar plockade upp saxen själv.

Foto: TT/Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons