Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Skådespelare som ser helt annorlunda ut i sina roller

29 maj, 2020 
AvStina Dahlgren
Daenerys Targaryen
Ibland skiljer sig skådisens utseende i verkligheten extremt mycket jämfört med hur rollkaraktären de spelar ser ut. Här har vi listat ett gäng som knappt går att känna igen i tv-serierna de spelar i.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 serier med högsta betyg på IMDbBrand logo
10 serier med högsta betyg på IMDb

En del skådespelare är väldigt förknippade med sina roller och fansen kan ibland ha svårt att hålla isär en spelad roll med den verkliga skådespelaren. Sedan finns det de skådisar som, trots att de spelar i serier och filmer sedda av miljonpublik, knappt blir igenkända när de går på stan. Anledningen? De ser helt enkelt väldigt annorlunda ut i verkligheten jämfört med hur de ser ut i tv-serien.

Skådespelare vs rollerna de spelar

Vi har samlat ett gäng skådisar som knappt går att känna igen i sina roller. Ser du att det är samma personer på bilderna?

Daenerys Targaryen vs. Emilia Clarke

Daenerys Targaryen och Emilia Clarke
Daenerys Targaryen spelas av Emilia Clarke.

I Game of Thrones har karaktären Daenerys Targaryen långt blondt hår som oftast är utsläppt i all sin prakt. I verkligheten trivs skådisen Emilia Clark bäst i en stram hästsvans, och hennes hårfärg är mörk. 

Annons

Tiffany ”Pennsatucky” Doggett vs. Taryn Manning

Tiffany ”Pennsatucky” Doggett och Taryn Manning
Tiffany ”Pennsatucky” Doggett spelas av Taryn Manning.

Orange is the new black är experter på att förvandla sina skådisar. Taryn Manning är en av de skådespelare som knappt går att känna igen när man ser henne på röda mattan. 

Suzanne Warren vs. Uzo Aduba

Suzanne Warren och Uzo Aduba
Suzanne Warren spelas av Uzo Aduba.

Och apropå Orange is the new black – ännu en skådespelare som ser helt annorlunda ut på röda mattan än hon gör i serien är Uzo Aduba. Vi älskar dock hennes look både i och utanför serien!

Annons

Janine vs. Madeline Brewer

Janine i The Handmaid's tale och Madeline Brewer
Janine spelas av Madeline Brewer.

Den instabila och nedbrutna Janine är en vän till huvudkaraktären Jane i The Handmaid’s tale. I serien har Janine blivit av med ett öga på grund av olydigt uppförande, en detalj som sminköserna fått till ruggigt bra. Det är därför inte många som känner igen skådespelerskan Madeleine Brewer när hon går på stan, trots att serien blivit oerhört populär och setts av miljontals tittare. 

Dwight Schrute vs. Rainn Wilson

Dwight Schrute I The Office och Rainn Wilson.
Dwight Schrute spelas av Rainn Wilson.

I den amerikanska versionen av The Office spelas säljaren och assistenten Dwight Schrute av skådespelaren Rainn Wilson. Vi lovar – det är samma person ni ser på bilderna även om det är svårt att tro det. 

Foto: Hulu, Netflix, TT, NBC

LÄS MER:

Skådespelarna som hatar sina mest kända roller

12 filmer där åldersskillnaden mellan skådisarna är helt skev

9 kändisar som verkligen liknar sina syskon

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons