Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Så klär sig Lily Collins – när hon inte är Emily in Paris

12 nov, 2020 
Här är Emily in Paris-skådespelaren Lily Collins riktiga stil
Trots att Netflix-serien Emily in Paris både har hyllats och kritiserats har Emilys färgstarka stil ändå lyckats inspirera de allra flesta. Nu visar Lily Collins favoriterna ur sin egen garderob.
Annons
Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Vid det här laget har nog ingen lyckats undgå Netflix-serien Emily in Paris, en av höstens (om inte årets) stora snackisar, inte minst på grund av reaktionerna. Medan många har hyllat serien för att vara lättsam och drömmig i tider då resande inte är möjligt har den kritiserats flitigt för sin klichéartade bild av modehuvudstaden Paris. Något som dock har fått både fans och kritiker att samsas är Emilys klockrena stil i serien – och nu visar skådespelaren Lily Collins upp favoriterna från sin egen garderob.

Samma stylist som i Sex and the City

Att modet i Emily in Paris har tokhyllats är inte speciellt överraskande. Sex and the City-skaparen Darren Star ligger bakom serien och så även kostymören Patricia Field som skapade Carrie Bradshaws ikoniska stil. Utmärkande för Carrie var att alltid experimentera med mode, vilket vi även ser i Emily genom färgstarka plagg i olika mönster och utförande som stylas med en kontrasterande accessoar eller två.

Annons

Lily Collins visar upp garderoben i British Vogue

Så hur klär sig Lily Collins till vardags och vad har hon för favoritplagg? I en video på brittiska Vogues Youtube-kanal visar skådespelaren upp sina favoriter i garderoben. Om du förväntade dig färgstarka nyckelplagg, mönstrade set och maxade kappor likt Emilys stil i serien så trodde du fel. Collins visar istället upp enklare vardagsplagg och vissa nyckelaccessoarer hon tycker extra mycket om.

Ett av favoritplaggen är bland annat en mörkgrön luvtröja som är en av Collins gamla tröjor från gymnasiet. Tröjan är förknippad med många minnen från peer support, en terapigrupp som Collins var verksam i och som hon gillar att bära än idag.

– Jag har fortfarande på mig den ibland när jag vill ha det lite extra bekvämt eller bara för nostalgin, säger Collins i videon.

En annan favorit är ett par blåa Levi's jeans som Collins bar tillsammans med en paljettblus vid Chanels AW17-visning, som även var en av Karl Lagerfelds sista visningar.

– Jag gillar att blanda jeans med en detaljrik blus och kombinationen mellan chic och mer jordnära och bärbart som Karl älskade.

Se hela videon här:

Foto: TT.

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons