Stoppa allt – P.S. I Love You får en uppföljare på bio

Den tårdrypande berättelsen om Holly och Gerry har berört miljoner. Nu, 13 år senare, står det klart att P.S. I Love You får en fortsättning på vita duken.
12 februari, 2020

Vi har ALLA gråtit floder till P.S. I Love You, det känslosamma dramat om änkan Holly som försöker bearbeta sorgen efter sin makes död. Filmen, som baseras på en roman av Cecelia Ahern med samma namn, hade premiär 2007 och gjorde omedelbart succé på bio.

Sedan dess har P.S. I Love You blivit en klassiker och är numera ett givet filmval för krossade hjärtan världen över. Och snart får fansen gråta lite till – filmen får nämligen en fortsättning.

Alcon Entertainment bekräftar nu att man köpt filmrättigheterna till Postscript, uppföljaren som Ahern publicerade förra året:

”Jag hoppas att ni välkomnar Holly tillbaka… Och Gerry… Och att läsningen kommer att vara lika känslosam för er som den var för mig”, skrev hon på Twitter i fjol.

En bild från filmen P.S. I Love You, som baseras på en roman av författaren Cecelia Ahern.

P.S. I Love You baseras på en roman av författaren Cecelia Ahern.

Det här är handlingen i Postscript

I Postscript, som utspelas 7 år efter Gerrys begravning, har Holly sakta men säkert gått vidare i livet med en ny kärlekspartner. Men när hon gästar en podcast och berättar om kärleksbreven han skrev innan sin död, översköljs hon av meddelanden från lyssnare med dödliga sjukdomar. Precis som Gerry vill de också skriva liknande brev, med Hollys hjälp.

Plötsligt är Hollys sorg tillbaka med full kraft och nu måste hon åter bearbeta minnena från tiden med Gerry.

Ni hör ju själva – det råder inga tvivel om att den här filmen också lär bli en riktig snyfthistoria. Än så länge är det dock oklart vilka som kommer att medverka i uppföljaren och det finns heller ingen information om när den släpps på bio.

Vi håller tummarna att Hilary Swank återvänder i rollen som Holly – och att premiären inte är alltför långt bort!

Läs mer: 

Så skriver du ett kärleksbrev som går rakt in i hjärtat

Mean Girls kommer tillbaka på bio – men med en twist

30 nya filmer som har premiär på bio 2020 

Foto: Moviestore//REX//TT