Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Peg Parneviks flyttplaner till USA med exet – Filip Lamprechts ord om beslutet

30 apr, 2021 
AvJessica Rådne
peg och bästisen taylor
Peg Parnevik har avföljt Filip Lamprecht och planerar att flytta ihop med sitt ex i USA. Samtidigt besvarar Filip spekulationerna om att han och Peg har gjort slut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt du vill veta om Peg ParnevikBrand logo
Allt du vill veta om Peg Parnevik

Under våren har kändissonen Filip Lamprecht synts dansa loss med Linn Hegdal i TV4:s stora lördagsunderhållning Let’s Dance. Gång på gång har han dementerat ryktena om att det skulle finnas en spirande romans mellan dem två.

Samtidigt har Filips flickvän Peg Parnevik fått utstå hårda pikar och påståenden kring deras relation. Så pass att hon nyligen valde att logga ut från sina sociala medier där de elaka kommentarerna duggat tätt.

I senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk som Peg driver med sin syster Penny Parnevik, berättar Peg nu att hon planerar att lämna Sverige och flytta in med sitt ex (!) i USA.

Annons

Peg Parnevik och Filip Lamprecht flyttade ihop nyss

Beskedet kommer som en chock då Peg och Filip stått i stånd att bli sambor i Stockholm, något Filips mamma Kristin Kaspersen glatts åt.

– Är glad att Peg är en fantastiskt fin flickvän till min son. De skapar sitt första hem nu, och jag ska inte lägga mig i så mycket, vilket kan vara svårt i en ny roll, men jag tränar på det, sa Kristin Kaspersen till Expressen i mars i år.

I podden förklarar Peg, som just nu befinner sig i sina föräldrars hem i Florida, att hon funderar på att flytta till andra sidan Atlanten.

– Jag tror jag skulle trivas. Jag behöver något nytt, säger Peg.

Peg om sin bästa vän och ex Taylor

Det är med sin bästa vän och ex Taylor som flyttlasset i så fall skulle gå. Peg förklarar i podden att de två egentligen inte definierar sig som ex fastän de en gång varit ihop, hon säger:

– Jag och Taylor har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi connectar väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära, vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, säger hon.

Annons

I höstas kom de två ännu lite närmre varandra och nu ses de hela tiden, berättar hon.

– Jag är så glad, han är verkligen en sådan person som jag pratar om allt med, säger Peg innan hon svarar på en lyssnarfråga som lyder ”är det sant att du planerar att flytta till USA?”

Peg blir först chockad, men svarar sedan:

– Vem har sagt det? Men ja jag funderar på det, inte typ en längre period. Jag och Taylor vill flytta till LA en stund.

Filip Lamprecht om varför Peg avföljt honom

Parallellt hemma i Sverige fortsätter Filip Lamprecht sin Let’s Dance-succé. Nyligen rapporterades det att Peg slutat följa Filip på Instagram. I en färsk intervju med Expressen besvarar han frågan om varför hon gjort så, och hur deras relation ser ut just nu.

– Det är ingenting dramatiskt, det är ingenting som man behöver läsa in något i, säger han.

– Vi mår bra, så det är bara spekulationer. Nu är vi i det offentliga ljuset, det kommer alltid komma spekulationer från det ena och andra hållet och folk kommer att överanalysera saker, det är ingenting som vi lägger energi på.

På frågan om han fortfarande har en relation med Peg Parnevik ger Filip Lamprecht en nickning till svar.

Källa: Pillowtalk med Peg & Penny, Expressen

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons