Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Slagsmål och otrohet – Hollywoods värsta triangeldraman

07 maj, 2020 
AvStina Dahlgren
Beyonce och Jay-z i vitt håller varandra i hand
Att förlora sin partner till någon annan är jobbigt för vem som helst. I Hollywood får kändisarna dessutom sitt kärleksliv granskat in i minsta detalj. Här är några av de triangeldraman som blivit mest omskrivna genom åren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärerBrand logo
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärer

Att kändisar blir ihop med andra kändisar är inget ovanligt i Hollywood. Det är heller inte allt för ovanligt att det blir triangeldraman tre kändisar emellan. Vem har glömt när Brad Pitt lämnade Jennifer Aniston för Angelina Jolie? Eller när Justin Bieber förlovade sig med Hailey Bieber bara två månader efter att han lämnat Selena Gomez? Här nedan har vi listat några av de mest omskrivna triangeldramerna i Hollywood:

Justin Bieber, Miranda Kerr, Orlando Bloom

Justin Bieber, Orlando Bloom och Miranda Kerr

2014 rök skådespelaren Orlando Bloom och popstjärnan Justin Bieber ihop på en restaurang på Ibiza. Anledningen ska enligt amerikansk media ha varit att Justin synts ihop med modellen Miranda Kerr redan 2012, då hon och Orlando  var gifta.

Annons

Dessutom ska Justin ha varit flörtig mot supermodellen när han sjöng på underklädeskedjan Victoria’s secrets modevisning samma år, något som inte föll hennes dåvarande make i smaken.

Bella Hadid, The Weeknd, Selena Gomez

Bella Hadid, The Weeknd, Selena Gomez

Efter att ha dejtat varandra i drygt ett år gjorde modellen Bella Hadid och artisten The Weeknd slut 2016. Två månader senare fångades han och sångerskan Selena Gomez på bild när de kysste varandra. Bella och Selena avföljde varandra på Instagram efter händelsen vilket gjorde att många antog att Bella kände sig sviken.

När det väl tog slut mellan Selena och The Weeknd dröjde det inte länge innan han gick tillbaka till Bella. De två har haft ett av-och-på-förhållande sedan dess och det verkar som att gammal kärlek aldrig riktigt rostar.

Ed Sheeran, Ellie Goulding, Niall Horan

Niall Horan, Ellie Goulding, Ed Sheeran

I det här triangeldramat går historierna något isär, och det är bara de inblandade som kan veta sanningen. När sångaren Ed Sheeran släppte sin låt Don’t 2014 började det omedelbart ryktas om att den handlade om hur sångerskan Ellie Golding bedragit honom med One Direction-stjärnan Niall Horan året innan.

Annons

I en intervju med brittiska ELLE sa Ellie att hon inte förstod varifrån ryktet kom då hon och Ed aldrig hade varit tillsammans.

– Jag gick på några dejter med Niall, men jag hade aldrig ett förhållande med Ed, sa hon till tidningen.

Ed hade en annan version och menade att de två visst hade en relation.

Selena Gomez, Justin Bieber, Hailey Bieber

Selena Gomez, Justin Bieber, Hailey Bieber

Två månader efter ”Jelenas” uppbrott 2018 förlovade sig Justin Bieber med Hailey Bieber (då Baldwin i efternamn). Paret gifte sig och Selena har i efterhand berättat om hur ledsen hon var efter uppbrottet från ex-pojkvännen.

Låte Lose you to love me som hon släppte i höstas innehöll textraden ”två månader, du ersatte oss” och handlar om Justin. Strax efter att singeln släpptes postade Hailey Bieber en skärmdump av låten I’ll Kill You på sin Instagram story, något fansen tolkade som ett hot mot Selena.

Annons

Då la Selena i sin tur upp en anteckning på sin Instagram story, där hon bland annat skrev: ”Fienden fortsätter försöka dra ner mig men det kommer inte hända”.

Selena Gomez, Nick Jonas, Miley Cyrus

Miley Cyrus, Nick Jonas, Selena Gomez

När artisterna Nick Jonas och Demi Lovato gästade James Cordens talkshow avslöjade hon att han hade hamnat i ordentligt kärlekstrubbel några år tidigare. Han hade nämligen hoppat mellan de två Disney-stjärnorna Miley Cyrus och Selena Gomez.

– Han dejtade Miley, och sedan Selena, och sedan gick han tillbaka till Miley, berättade Demi.

Selena berättade senare i en intervju att det inte handlade om något större bråk.

Annons

– Vi gillade båda samma kille när vi var 16 bara, sa hon då.

Jennifer Aniston, Brad Pitt, Angelina Jolie

Brad Pitt, Angelina Jolie och Jennifer Aniston

Det här är kanske ett av Hollywoods mest omskrivna triangeldraman genom tiderna. Brad Pitt och Jennifer Aniston träffades 1998 och gifte sig två år senare. 2004 började Brad spela in filmen Mr. and Mrs. Smith tillsammans med Angelina Jolie. Då förnekade de två alla romansrykten som uppstod, men senare skulle de båda erkänna att det var just under inspelningarna av filmen de blev förälskade i varandra.

Strax därefter skilde sig Brad och Jennifer och världen delades upp i team Aniston eller team Jolie. Det såldes till och med kläder och kepsar där man visade upp vilket team man höll på.

Annons

Förhållandet mellan Angelina och Brad tog slut 2016 och sedan dess är det många som hoppas på en återförening mellan Brad och Jennifer. Just nu säger de båda att det inte är mer än vänskap mellan dem, men vem vet vad som händer i framtiden…

Kris Humphries, Kim Kardashian, Kanye West

Kris Humphries, Kim Kardashian, Kanye West

Kim Kardashian gifte sig med basketspelaren Kris Humphries 2011. Äktenskapet varade i 72 dagar och så fort det var över började Kim Kardashian att dejta rapparen Kanye West, vars bästa vän Jay-Z då var delägare i det basketlag Kris spelade för.

Året efter släppte Kanye West en låt som innehöll textraden ”Jag erkänner, jag hade blivit kär i Kim, ungefär samtidigt som hon blev kär i honom. Det är lugnt älskling, gör din grej. Tur att jag inte bad Jay att sparka honom från laget”.

Annons

I dag är Kanye och Kim lyckligt gifta sedan drygt fem år tillbaka och har fyra barn ihop.

Taylor Swift, Joe Jonas and Camilla Belle

Taylor Swift, Joe Jonas and Camilla Belle

Artisterna Taylor Swift och Joe Jonas dejtade bara i några månader under 2008. När sångerskan gästade Ellen DeGeneres talkshow berättade hon att Joe Jonas dumpade henne genom ett telefonsamtal på 25 sekunder. Senare berättade hon för Us Weekly att anledningen var att han hade träffat skådespelerskan Camilla Belle under en inspelning av en musikvideo.

Taylor Swifts låt Better than revenge sägs handla om Camilla. En textrad lyder bland annat ”hon tog honom snabbare än du kan säga sabotage”, och i refrängen sjunger Taylor Swift ”hon är en skådespelerska men hon är mer känd för det hon gör i sängen”.

Jordyn Woods, Tristan Thompson, Khloe Kardashian

Tristan Thompson, Khloe Kardashian, Jordyn Woods

En hel värld följde triangeldramat som den gravida Khloé Kardashian hamnade i. Hennes pojkvän Tristan Thompson hamnade nämligen i rejält blåsväder när filmer på honom kyssandes andra kvinnor läckte ut. Skandalen skedde bara dagar innan Khloé beräknades föda parets gemensamma barn.

Annons

Trots otroheten tog hon tillbaka honom, men månader senare kom det fram att Tristan hade hånglat loss med Jordyn Woods på en fest. Jordyn var då en nära familjevän och bästa kompis med Khloés lillasyster Kylie Jenner. Det var droppen som fick bägaren att rinna över och Khloé dumpade Tristan.

Beyoncé, Jay-Z, ”Becky”

Jaz-Z, Beyoncé, ett frågetecken

Filmen där Beyoncés syster Solange går till attack mot Jaz-Z i en hiss spreds över hela världen 2014. Vad hade han gjort som gjorde svägerskan så arg? När Beyonce två år senare släppte sitt album Lemonade innehöll flera låtar texter som handlade om svek, lögner och om ”Becky with the good hair”, ungefärligt översatt till ”Becky med det fina håret”. Fansen började genast ana att ”Becky” var den kvinna som Jay-Z varit otrogen med.

Annons

I en intervju med New York Times några år senare erkände Jay-Z att han varit otrogen, och att han och Beyoncé gått i parterapi för att rädda sitt äktenskap. Vem Becky egentligen är vet vi fortfarande inte.

Camilla Parker Bowles, Prins Charles, Prinsessan Diana

Prinsessan Diana, Prins Charles, Camilla Parker Bowles

Denna trio tillhör inte Hollywood, men då det ofta har kallats för århundradets triangeldrama är det ändå ett måste att ha med. Prins Charles av England och Camilla Parker Bowles träffades redan i unga år. Hon var inte redo att gifta sig med landets prins och ansågs heller inte tillräckligt fin för det, så istället gifte hon sig med en officer.

Annons

Prins Charles gifte sig till slut med prinsessan Diana, men äktenskapet kantades gång på gång av otrohetsrykten. 1992 separerade Diana och Charles och några år efteråt fick Diana frågan i en intervju varför äktenskapet sprack.

– Det var tre inblandade i det äktenskapet, så det var lite trångt, svarade Diana då.

2005 gifte sig prins Charles med Camilla, 30 år efter att de först träffades.

Källa: Elle Australien, Harpers Bazaar.

Foto: TT

LÄS MER: 

Hollywoodstjärnor då och nu – så såg de ut som tonåringar

Hollywood-bästisarna som inte längre är vänner

Oväntade kärlekspar: 11 kändisar som faktiskt har varit tillsammans

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons