Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nyheter på Netflix i februari – 3 favoriter

25 jan, 2021 
AvEmma Castman
På jakt efter nya streamingfavoriter, men har svårt att hitta rätt? Här listar vi tre spännande titlar på Netflix i februari.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 nyheter på Netflix i februariBrand logo
5 nyheter på Netflix i februari

Ny månad betyder nytt material på streamingtjänsterna, däribland Netflix. Vad sägs till exempel om Red Dot, en ny svensk actionthriller med Nanna Blondell och Anastasios Soulis i huvudrollerna?

Här är tre Netflix-premiärer vi tror det kommer snackas om lite extra i februari:

Malcolm & Marie

Sedan Zendaya Coleman intog rollen som Rue Bennett i Euphoria har hon tagit världen med storm. Därefter har hon bland annat synts i Spider-Man: Far from Home – och nu är det dags för nästa långfilm att ha premiär, nämligen Malcolm & Marie. Handlingen kretsar kring filmskaparen Malcolm och hans flickvän Marie, ett par med en minst sagt stormig relation. Efter en lyckad filmpremiär uppenbarar sig underliggande spänningar där smärtsamma avslöjanden avlöser varandra.

Annons

Premiär: 5 februari

Red Dot

Ända sedan nyheten kom om Red Dot, Netflix första svenska film, kom har hajpen varit ett faktum – och nu är det äntligen dags för premiär. Handlingen kretsar kring David och Nadja, ett gift par i 30 årsåldern som jobbar på att blåsa liv i sin relation – samtidigt som det visat sig att Nadja är gravid. Tillsammans åker de till fjällen för att vandra, men parets romantiska äventyr förvandlas snart till en mardröm då ett rött lasersikte dyker upp på deras tältvägg.

Premiär: 11 februari

Annons

Ginny & Georgia

Ginny & Georgia är en ny serie som beskrivs som en modern version av klassikern Gilmore Girls. Den handlar om en mamma och hennes tonårsdotter, som efter år på flykt försöker skapa ett nytt och normalt liv i New England. Problemet är bara att mammans förflutna hotar deras nya sätt att leva.

Premiär: 24 februari

Foto: Netflix

LÄS MER:

Alla nyheter från HBO i februari 2021

Nya filmer och serier på Netflix i februari 2021

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons