Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nya karaktärerna i Stranger things – de ska vara med i säsong 4

13 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Säsong fyra av Stranger things är fortfarande långt bort.
Produktionen av Stranger things fjärde säsong är i full gång. Nu har flera nya karaktärer presenterats!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det hände sedan med barnen från Stranger ThingsBrand logo
Det hände sedan med barnen från Stranger Things

Nu kommer det fler nyheter från Hawkings! Netflix succéserie, som väntas komma tillbaka i rutan nästa år, har några nya ansikten för fansen att bekanta sig med.

Sedan tidigare står det klart att Robert Englund, känd som mardrömsskurken Freddy Krueger, ska dyka upp i Stranger Things. Han ska spela rollen som Victor Creeel, en obehaglig och skräckinjagande man som suttit inlåst för mord sedan 1950-talet.

Vi har också fått hör att Tom Wlaschiha, känd för sin roll som Jaqen H'ghar i Game of Thornes ska vara med i säsong fyra. Maya Hawkes bror Levon Hawke kommer också vara med.

Annons

Fyra nya namn – de ska vara med i säsong 4

Och nu har det kommit fyra nya namn!

Amybeth McCulty, känd för sin huvudroll i Jag heter Anne, kommer spela Vickie. Hon beskrivs som en cool, rappkäftad bandnörd. Och en av de tidigare hjältarna kommer få upp ögonen för henne!

Amybeth McCulty.
Amybeth McCulty.

Grace Van Dien, som tidigare varit med i Greenhouse academy, kommer in i serien som Chrissy. Det är Hawkins' highs cheerleaderkapten och skolans med populära tjej. Men under den tillsynes perfekta ytan döljer det sig en mörk hemlighet.

Annons
Grace Van Dien
Grace Van Dien

Myles Truitt har spelat Eli Solinski i Kin, och nu kommer han iklä sig rollen om Patrick, en av stadens stora basketstjärnor som har vänner, talang och överlag ett bra liv. Men sen sker något som gör att hans liv förändras helt!

Myles Truitt
Myles Truitt.

Då kommer nya säsongen av Stranger things

Slutligen har vi Regina Ting Chen, som bland annat varit med i Lion killer. Hennes karaktär heter ms. Kelly och en omtyckt syo-konsulent som bryr sig om sina elever – särskilt de som har det mest kämpigt.

Den fjärde säsongen verkar vara långt bort och kommer troligtvis först nästa. Till dess kan man roa sig med att titta på de två teaserna som Netflix har släppt. Den ena visar, spolier allert, att David Harbour överlevt och nu sitter i ett ryskt fängelse.

Den andra visar bilder inifrån laboratoriet där Eleven växte upp.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons