Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Nicole Nordin om familjelyckan – fina stunden med barnen

23 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTt
Nicole Nordin och Peter Forsberg har tre barn tillsammans.
Entreprenören och träningsprofilen Nicole Nordin har haft en mysig familjesemester på Maldiverna.
Nu delar hon med sig av familjelyckan tillsammans med sina och fästmannen Peter Forsbergs barn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin har varit ett par sedan 2010. Det var under en middag hos gemensamma vänner som de fick up ögonen för varandra och ett år senare hade de förlovat sig. Bröllopet väntar de dock med.

Sedan de träffades har det hunnit hända en massa saker i deras förhållande. De har bland annat skaffat barn. Tre stycken har det hunnit bli: Lennox, Lily och Diego.

De har också flyttat till Schweiz och Zug som ligger strax utanför Zurich. Anledningen till att de 2019 valde att bosätta sig där var att de köpte in sig som delägare i ett skoföretag vars huvudkontor ligger i huvudstaden.

Annons

”Tillsammans är vi en dynamisk duo”

Flytten skedde på Nicole Nordins initiativ. Hon har tidigare studerat på Handelshögskolan i Stockholm. ”Foppa” tog också ett läsår där, på en specialutbildning som riktar sig till elitidrottare som vill ge sig in i företagandet efter karriären.

Hon beskriver att arbetsrelationen är väldigt god.

– Jag tänker snarast att Peter är den mest erfarne av oss. Han är det bästa bollplanket jag har. Peter är bättre på att ta beslut, till exempel när det gäller investeringar. Jag är mer av en doer, som kan förankra besluten hos Peter. Han är bra på att få igenom sin vilja, kör och öser på. Peter är bra på att ställa frågan: ”Vad vill du lägga din tid och kraft på”. Tillsammans är vi en dynamisk duo, säger hon i en intervju med Expressen.

Fina familjestunden

Nu har hon haft en härlig semester på Maldiverna och visar glatt upp hur härligt hon och barnen haft det. Det är klarblått vatten och lena stränder. Båtturer och snorkling, och allt känns som tusen dagar från ett snöfall i april.

På en av bilderna sitter två av barnen hand i hand och tittar på när solen går ner.

”Det vackra lugnet av solnedgången. (Och barnen bråkar inte)”, skriver hon.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons