Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Molly Sandén bekräftar nya kärleksrelationen: ”Min kille”

15 sep, 2020 
AvELLE -redaktionen
Molly Sandén har flera gånger hintat om att hon har hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Danny Saucedo. I sociala medier har följarna fått se henne umgås en hel del med musikern David Larson. Nu bekräftar artisten att hon har en pojkvän.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Artisten Molly Sandén, 28, har haft ett riktigt lyckat 2020. Förutom att sjunga låtarna i Netflix succéfilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga har hon även släppt en ny version av Kents hit Sverige och i fredags släppte hon låten Jag mår bra tillsammans med Alexander ”Newkid” Ferrer, 29.

Förra året var rejält händelserikt för Mollys del. Hon valde då att bryta förlovningen med Danny Saucedo, 34, efter sex år ihop. I samma veva släppte hon albumet Det bästa kanske inte hänt än, som blev utsett till Årets album på Grammisgalan 2020.

Romansryktet med David Larson

Strax efter uppbrottet från Danny började Molly synas allt mer med musikern David Larson. När Hänt träffade Molly Sandén i våras svarade hon kryptiskt på frågan om huruvida hon och David är ett par.

– Kanske, kanske, sa hon till Hänt då.

Sedan dess har David börjat dyka upp allt mer i Mollys sociala medier-kanaler. Duon gör mycket musik ihop men det verkar som att de även njuter av varandras sällskap. Molly har lagt upp flera bilder på David och i bildtexten uttrycker hon sig ofta kärleksfullt.

Annons

Tidigare i september la Molly Sandén för första gången upp ett foto där hon och David står och håller om varandra. I kommentarsfältet jublade följarna.

”Du och David är så fantastiskt söta och snygga ihop samt ni är ett bra musik”, skrev en person.

Bekräftar nya kärleksrelationen

Trots att David och Molly inte längre döljer sin kärlekslycka i sociala medier har artisten fortfarande inte bekräftat att de är ett par. När hon under fredagen gästade Morgonpasset i P3 valde Molly att bekräfta att hon inte längre är singel – och att hon har en pojkvän.

Det är när programledarna frågar vad Molly har för plan härnäst som hon avslöjar sin civilstatus.

– Jag tänkte faktiskt åka till Öland igen. Jag är där mycket. Det är inte mycket som händer där och det är ganska skönt.

– Är du där själv då?, frågar David Druid, varpå Molly svarar:

– Nej, med min kille.

Text: Jonna Axelsson, Foto: Stina Stjernkvist/TT, Instagram

LÄS MER:

Molly Sandén sjunger i Netflix film om Eurovision Song Contest

Molly Sandén öppnar upp om tuffa tiden: ”En tomhet”

Molly Sandéns nya erkännande om relationen med Danny

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons