Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Meghan Markle är gravid – väntar sitt andra barn med prins Harry

15 feb, 2021 
AvElin Jonsson
meghan markle gravid 2021.
Den goda nyheten om att Meghan Markle och prins Harry nu väntar sitt andra barn tillsammans, och att lille Archie nu ska bli storebror, kommer bara en tid efter Meghan Markles avslöjande om sommarens missfall.
Annons
Archie blir storebror, Meghan och Harry väntar sitt andra barnBrand logo
Archie blir storebror, Meghan och Harry väntar sitt andra barn

Nu rapporterar tidningen People att prins Harry och Meghan Markle väntar sitt andra barn.

– Vi kan bekräfta att Archie kommer att bli storebror. Hertigen och hertiginnan av Sussex är mycket glada över att de väntar sitt andra barn, säger en talesperson för paret till sajten.

Sonen Archie, som fyller två år den 6 maj i år kommer alltså inom kort bli storebror. Och prins Harry och Meghan Markle annonserade babylyckan på sociala medier på Alla hjärtans dag. Beskedet om graviditeten kommer på samma dag som världen fick veta att framlidna prinsessan Diana var gravid med prins Harry 1983, för precis 37 år sedan.

Meghan Markle visar upp gravidmagen

I samma veva som paret annonserade graviditet nummer två, släpptes även en vacker bild på paret där man kan se Meghan Markles bebiskula, och en stolt prins Harry. Fotografit är taget av fotografen Misan Harriman, som även hon publicerar den på Instagram.

Annons

Berättade om missfallet hösten 2020

I en text, publicerad i New York Times nu i höstas valde Meghan Markle att tala ut om sitt missfall hon drabbades av under sommaren 2020.

”Det var en julimorgon som började lika vanligt som någon annan dag”, skriver Meghan och fortsätter:

”Efter att ha bytt blöja kände jag en skarp kramp. Jag föll på golvet med honom i armarna och nynnande en vaggvisa för att hålla oss båda lugna, den glada melodin var en skarp kontrast till min känsla av att något inte stämde. Jag visste, när jag grep om mitt förstfödda barn, att jag tappade mitt andra.”

Meghan skriver också att det finns ett tabu och en skam förknippat med missfall, vilket leder till att människor sörjer i ensamhet. Och nu vill hon öppna upp för samtal.

”Låt oss förbinda oss att fråga andra är du okej?”, skriver hon och menar att man ska lyssna på personens svar.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons