Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Margaux Dietz visar upp nya lägenheten – så ser den ut

04 dec, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten – så ser den ut
Efter en lång tids sökande har Margaux Dietz köpt en ny lägenhet! I en ny video på Youtube visar hon upp den – och detaljerna att avundas.
Annons

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz och ex-maken Jacob Liebermann gick skilda vägar i slutet av förra året, och ex-paret har gemensam vårdnad om sonen Arnold, 3. Varannan vecka bor sonen hos Margaux, och varannan vecka bor han hos Jacob. Ett upplägg som de nyligen startat med, och som enligt Margaux fungerar mycket bra.

– Jag var ju väldigt orolig över att köra varannan vecka med Arnold. Men Arnold har mått otroligt bra av det här – och faktiskt jag också, berättar Margaux i en video på Youtube.

Förutom ett nytt upplägg för sonen så händer det annat spännande i familjens liv. Margaux har sålt sin lägenhet och letat efter något nytt – och efter månaders sökande har hon hittat det hon vill ha!

Visar upp nya lägenheten med lyxiga detaljerna

Nu har hon lagt vantarna på en ny lägenhet som hon och sonen Arnold kommer att flytta in i. I februari går flyttlasset till den nya lägenheten, men redan i december behöver de flytta ut från sin nuvarande lägenhet. Men ett par månader utan ett eget boende bekymrar henne inte – glädjen över lägenhetsköpet är stor.

Annons

I en ny vlogg visar hon upp lilla familjens nya bostad. Den har tre sovrum, och ligger endast två kilometer ifrån där hon och Arnold bor nu. I videon kan vi se att lägenheten har högt i tak, med träbjälkar i taket. Det är ett stort badrum, med bland annat en bastu. Något som Margaux förklarar var en av anledningarna till att hon köpte lägenheten.

– Det här är det som jag blev kär i, säger Margaux och pekar på bastun.

Men det finns en detalj som hon uppskattar ännu mer – en takterass.

– Det här är varför jag älskar den här lägenheten mest, säger Margaux när hon visar upp terassen.

Margaux Dietz har börjat dejta någon

För två månader sedan berättade Margaux att hon och Emil Ingemarsson valt att gå skilda vägar, killen som hon lyckligt visade upp sin kärlek ihop med i somras. Så sent som i veckan berättade Margaux att hon börjat dejta någon ny, någon som fått upp hennes intresse på pass mycket att han redan fått träffa hennes familj.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons