Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Margaux Dietz och Seán Canning har gjort slut – berättar om uppbrottet

23 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
Margaux Dietz och Seán Canning har gjort slut
Margaux Dietz och Seán Canning förlovade sig i februari i år. Men nu berättar Margaux att paret valt att gå skilda vägar. ”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig”, skriver hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Margaux Dietz om erotiska romanen AlexaBrand logo
Margaux Dietz om erotiska romanen Alexa

Margaux Dietz och Seán Canning gjorde sin kärlek offentlig i januari i år, då Margaux för första gången visade bilder på Seán i ett blogginlägg. Och månaden efter möttes vi av den glada nyheten att Seán friat till Margaux.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev hon på Instagram samtidigt som hon delade bilder från frieriet som skedde på Margaux takterass.

Planerade sitt bröllop

Efter det har paret gått i bröllopstankar, och i videor på Youtube har vi fått ta del av när de diskuterar allt ifrån tid och plats. Margaux och Seán var dock inte helt enigt vad gällde tidsplanen.

Annons

– Jag tycker att vi ska gifta oss sommaren 2022, så att vi hinner klämma ut ett barn där emellan, sa Seán medan Margaux istället ville gifta sig inom ett år.

Margaux har tidigare gift sig med Jacob Liebermann, ett äktenskap som inte var giltigt eftersom att Ebba Busch Thor utförde vigseln utan att vara en legitimerad vigselförrättare.

Margaux Dietz och Seán Canning har gjort slut

Men trots Margaux och Seáns bröllopsplanerande så kommer det inte att bli något bröllop. Paret har nu valt att gå skilda vägar. Margaux berättar om uppbrottet:

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”, skriver Margaux Dietz nu i en Instagram story.

Foto: Intagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons