Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Lady Gagas hundar tillbaka – efter brutala rånet

27 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Lady Gagas hundar har kommit tillbaka
Den mörka historien om rånet av Lady Gagas hundar börjar bli ljusare.
Koji och Gustav har lämnats tillbaka till världsstjärnan, och hundskötaren som sköts i bröstet väntas överleva attacken.
Annons
Här skjuts Lady Gagas hundvaktBrand logo
Här skjuts Lady Gagas hundvakt

Tidigare i veckan överfölls Lady Gagas hundvaktare Ryan Fischer av två okända gärningspersoner. Han sköts i bröstet och två av superstjärnans hundar, Gustav och Koji, blev stulna. Hennes tredje hund, Miss Asia, lyckades komma undan.

Det här har väckt starka reaktioner världen över, och Lady Gaga själv gick ut på Twitter och erbjöd en belöning på 500 000 dollar, motsvarande ungefär 4,2 miljoner kronor, till den som återlämnade hennes franska bulldogs.

”Mina älskade hundar Koji och Gustav stals i Hollywood för två kvällar sedan. Mitt hjärta blöder och jag ber för att min familj ska bli hel igen. Jag kommer att betala 500 000 dollar för att de kommer tillbaka oskadda”, skriver hon i en tweet från i går.

Beskedet om hundskötaren Ryan Fischer

”Om du köpte eller hittade dem utan att veta är belöningen densamma. Jag fortsätter att älska dig Ryan Fischer, du riskerade ditt liv genom att kämpa för vår familj. Du kommer alltid att vara en hjälte”, Skriver Lady Gaga i en annan tweet.

Annons

Enligt Ryan Fischers familj är läkarna hoppfulla om att han kommer att överleva attacken.

– Tack och lov får Ryan utomordentligt bra vård på sjukhuset just nu och hans läkare förväntar sig att han kommer återhämta sig fullt ut. Vi kan inte nog tacka ambulanspersonalen, sjuksköterskorna och läkarna som outtröttligt har jobbat för att ta hand om Ryan, säger familjen enligt Rolling stone.

De passar också på att tacka artisten.

– Vi vill så klart och tacka Lady Gaga som inte visat något annat än ständig kärlek och oro för Ryan och vår familj sedan början. Ryan älskar Gustavo och Koji lika mycket som Lady Gaga gör, så vi förenas i hennes önskan om att de kommer tillbaka oskadda, säger familjen.

Hundarna har kommit tillbaka

Nu låter polisen i Los Angeles meddela att de två hundarna har återfunnits och lämnat tillbaka till Lady Gagas medarbetare. Till nyhetsbyrån AP berättar polisen att en kvinna, som inte tros varit delaktig i rånet, har lämnat in Gustav och Koji på stationen. För att skydda kvinnan kommer varken hennes identitet eller platsen där de franska bulldoggarna hittades att offentliggöras.

Lady Gaga, som just nu befinner sig i Rom för att spela in en film, har ännu inte uttalat sig om den vändningen i historien.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons