Kenza Zouiten Subosic har blivit mamma – se första bilderna på sonen!

17 jun, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Kenza och maken Aleks har blivit föräldrar till en liten son. På Instagram skriver bloggerskan nu om den stora lyckan: "Den 14 juni klockan 05.06 kom denna stora pojke till världen och förändrade våra liv för alltid."
Annons

Strax efter nyår avslöjade bloggerskan Kenza Zouiten Subosic att hon och maken Aleks väntade barn. Paret befann sig på en drömsemester på Maldiverna när de avslöjade den glada nyheten:

”Det är mest stor glädje och framförallt otrolig tacksamhet som jag och Aleks äntligen kan berätta för er att vi väntar ett litet mirakel som kommer till oss i början av sommaren, om allt går som det ska. Ord kan inte beskriva vilken kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev Kenza till sina följare då.

Sedan Kenza berättade om graviditeten har hon varit mycket öppen om den tuffa vägen dit. Tidigare i år besökte 28-åringen programmet Nyhetsmorgon för att berätta om påfrestande hormonbehandlingar och misslyckade IVF-försök som pågått under flera års tid.  För trots sin unga ålder närmar Kenza sig klimakteriet, något som gjort det väldigt svårt för henne att bli gravid.

Men nu är väntan över för bloggerskan och maken. Den 14 juni kom parets son äntligen till världen:

Annons

”Det är så svårt att förstå att han äntligen är här, att jag blev mamma till slut”, skriver Kenza i ett nytt inlägg Instagram.

Här visar Kenza upp sonen – se de första bilderna

I det nya inlägget på Instagram ses Kenza hålla sonen i sina armar:

”Den 14 juni klockan 05.06 kom denna stora pojke till världen och förändrade våra liv för alltid.”

Under söndagen uppdaterade Kenza också sin story på Instagram med fler bilder på den nyfödde sonen:

”Nu är vi hemma, jag har fortfarande väldigt ont och är brutalt trött, men det här är den mest magiska känslan i världen”, skriver hon bland annat i storyn.

En bild på Kenza Zouiten Subosic och hennes nyfödde son.
En bild på Kenza Zouiten Subosics nyfödde son.

Stort grattis, Kenza och Aleks!

Kenza gästar Nyhetsmorgon:

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons