Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kaitlynn Carter om kärleken till Miley Cyrus: ”Mer än en flirt”

05 nov, 2019 
AvEmma Castman
Kaitlynn Carter om kärleken till Miley Cyrus
Under sommaren hade Miley Cyrus och Kaitlynn Carter en kortare romans. Nu öppnar Kaitlynn Carter för första gången upp om relationen – och berättar att hon ser tillbaka på den som något betydligt större än bara en ”sommarflirt”.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I slutet av sommaren fångades Miley Cyrus och Kaitlynn Carter på bild när de pussades i Italien. De två reste runt i Europa tillsammans, och efter den romantiska semestern var de mer eller mindre oskiljaktiga.

Relationen höll dock bara i ett kort tag, och enligt uppgifter till E! News var det Miley Cyrus som bestämde sig för att avbryta förhållandet. Anledningen till beslutet ska ha varit att hon tyckte att allt hade gått för fort fram.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Det blev för seriöst och Miley var inte bekväm med det, säger en källa till tidningen.

Källan säger också att förhållandet började som en rolig grej, men att det snabbt utvecklades till något större och att starka känslor växte fram.

Sedan dess har både Miley Cyrus och Kaitlynn Carter valt att inte kommentera uppgifterna om deras tidigare förhållande – fram till nu. I en krönika i amerikanska ELLE väljer nämligen Kaitlynn Carter att berätta om sin syn på relationen.

Annons

Kaitlynn Carter öppnar upp om romansen

Kaitlynn Carters text är öppen och ärlig, och kommer med flera viktiga budskap.

Hon börjar med att förklara att både hon och Miley Cyrus nyligen kommit ur varsin längre relation när de befann sig på sin semester, och att den primära anledningen till att de åkte iväg var för att komma över sina ex.

Väl där fattade dock Kaitlynn Carter och Miley Cyrus tycke för varandra, och vänskapen utvecklades snabbt till något djupare:

”Kort därefter, när min vän och jag tillbringade vår augustimånad med att resa runt i Europa tillsammans och försöka komma över våra respektive uppbrott, blev jag för första gången kär i en kvinna. Jag föll lika hårt för henne som jag gjort för de män jag tidigare träffat”, skriver hon och fortsätter:

”Det var samma bekanta naturkraft. Jag behövde inte tänka på någonting eller överanalysera det. Det bara hände, och allt kändes så lätt”.

Kaitlynn Carter förklarar också att relationen var mer än bara en sommarromans, och att den hjälpt henne att förstå att hon har mer att utforska när det kommer till sin sexualitet:

Annons

”Jag har tvingats lära känna mig själv på ett mycket djupare plan än någonsin tidigare, och inte bara när det gäller mina sexuella preferenser. Jag har också tvingats fundera kring vem jag faktiskt är som person”, skriver hon och fortsätter:

”Även om förhållandet med min vän ofta beskrevs som en ”sommarflirt” i media, så var det så mycket mer än så. Det var en resa där jag fick lära mig mycket om mig själv, på djupet. För första gången lyssnade jag på mig själv, tänkte bort normen och bara levde”.

Foto: TT

Läs mer:

Miley Cyrus talar ut om nya kärleken – och pikar exet Liam

Liam Hemsworth dejtar ny tjej – det här är Maddison Brown

Annons