Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kritiken mot Lovisa Worges fest

lovisa worge

I helgen arrangerade influencern Lovisa Worge födelsedagsfirande på en av Stureplans restauranger. Kritiken lät inte vänta på sig varför hon nu ber om ursäkt offentligt, samtidigt som hon backas upp av bästa vännen Bianca Ingrosso.
18 januari, 2021

Det var på lördagen som influencern Lovisa Worge firande sin 24-årsdag på restaurangen Hallwylska i Stockholm. På plats fanns flera kända influencervänner så som Alice Stenlöf, 24, och Josefine Caarle, 25. Men redan dagen därpå kom bakslaget som nu lett till att Lovisa bett om ursäkt offentligt.

Peg Parneviks kritik mot Lovia Worges fest

För på de bilder och videor som gänget postade under kvällen syntes hur de – pandemin till trost – ställde sig upp och dansade loss med drinkar, shots och isfacklor i händerna tätt inpå varandra, något Bloggbevakning var först med att rapportera om.

Lovisa Worge publicerade en bild som senare plockades bort, med texten:”Nu ska vi fira mig för typ 10 gången”, rapporterar Nyheter24.

En av de som reagerade på bilderna var Peg Parnevik, 25. I inlägg på sin Insta story fräste hon ifrån:

”Jag förstår inte hur du fullständigt kan strunta i att vi är i en pandemi (alltså jag tror att vi har glömt hur galet det är till att börja med?) och gå ut och FESTA. Alltså en helkväll på stan. Och inte bara festa utan även posta på the gram som om det vore SKRYT hahahaha”

Även följarna till de olika kända profilerna reagerade starkt i kommentarsfälten.

Lovisa Worge ber om ursökt

På söndagen valde Lovisa Worge att bemöta kritiken. I ett inlägg på Insta story skrev hon ursäktande:

”Jag vill säga att jag efter i går har fått mig en rejäl tankeställare och jag har verkligen tagit åt mig av all kritik. Jag förstår att detta beteende är ignorant och oansvarigt, samt att det är försent då gårdagen redan har hänt. Men jag kommer verkligen ta åt mig och ta lärdom av detta. Nu och framåt kommer jag ta ett helt annat ansvar och tänka mycket mer ansvarsfullt”.

Bianca Ingrosso backar Worge

Hon fick snabbt uppbackning av sin bästa vän och chef Bianca Ingrosso som förvisso inte deltog i kvällen, men som reagerat starkt på kritikstormen. Hon skrev:

”(….) folk LÄNGTAR efter att kritisera influencers för minsta lilla. Och när den kritiken kommer så är det inte kritik. Det är hat, det är hot, det är mobbning och att sitta där och höja sig själv genom att sänka någon annan. Nej jag tycker inte om det”.

Bianca riktade även en känga som tillsynes var mot Peg Parnevik:

”Detta handlar om att jag inte tycker det är fräscht att andra influencers tar tillfället i akt att hylla sig själva när andra gör misstag”.

Hallwylskas dementi: ”Har inte anordnat”

Så hur kunde det uppsluppna firandet ske? Expressen har varit i kontakt med restaurangen som menar att de följt de strikta restriktioner som gäller om att sprida ut gästerna och inte tillåta mingel. Sällskapet som varit uppdelat på flera bord agerade trots förbuden.

”Under sittningen så ställde sig det uppdelade sällskapet upp, vilket vi snabbt stoppade och bad alla återgå till sina platser. Vi har inte anordnat en födelsedagsfest”, har Hallwylska svarat på sin Instagram, efter kritiska kommentarer.

Källa: Bloggbevakning, Nyheter24, Expressen

Foto: TT

LÄS MER:

Alice Stenlöf berättar om åldersskillnaden med Jireel

Bloggstjärnor och influencers då och nu

Reaktionerna efter Bianca Ingrossos enorma bonus till Lovisa Worge