Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Honey Boo Boo har vuxit upp – så ser hon ut idag

29 aug, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
honey boo boo
Alana ”Honey Boo Boo” Thompson slog igenom som barn i den amerikanska reality-serien Toddlers & Tiaras. Nu har hon hunnit fylla 16 och poserar i nya Teen Vogue.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Alana Thompson i Teen Vogue
Alana Thompson i Teen Vogue
Alana Thompson i Teen Vogue
Annons
Alana Thompson i Teen Vogue
Alana Thompson i Teen Vogue
Annons
Annons
TV: Så ser Honey Boo Boo ut idagBrand logo
TV: Så ser Honey Boo Boo ut idag

Realityserien Toddlers & Tiaras var under 2010-talet en av tittarfavoriterna på kanalen TLC. Den följde småflickor som tävlade i amerikanska skönhetstävlingar, och deras ofta exentriska familjer som till varje pris ville se sina döttrar kamma hem poäng för sitt utseende.

Annons

I nya numret av Teen Vogue berättar en av showens största barnstjärnor, Alana Thompson, om sitt liv utanför rampljuset och den komplicerade familjebild som varit föremål för skriverier enda sedan dess.

– Om jag ska vara ärlig så har jag inte så många vänner, säger hon.

Mamman förlorade vårdnaden om Alana Thompson

En av karaktärerna som stack ut i Toddlers & Tiaras var June "Mama June" Shannon, Alana ”Honey Boo Boo” Thompsons mamma. Hon var en ivrig påhejade av sin dotters prestationer under skönhetstävlingarna och duon var så pass fascinerande att de fick ett eget realityprogram, Here Comes Honey Boo Boo.

June "Mama June" Shannon och Alana ”Honey Boo Boo” Thompson på röda mattan
June "Mama June" Shannon och Alana ”Honey Boo Boo” Thompson på röda mattan 2015.

Programmet gick i fyra säsonger 2012-2014 men lades sedan ned eftersom Mama June började dejta en man dömd för sexualbrott mot barn. År 2019 förlorade June Shannon dessutom vårdnaden om sin dotter efter att själv ha dömts för narkotikabrott.

Annons

Alanas äldre halvsyster Lauryn "Pumpkin" Shannon fick ta över vårdnaden. Halvsysterns pappa, June Shannons ex, visade sig senare också vara dömd för sexualbrott mot barn.

Vill jobba med sjuka barn

Alana berättar hur hon idag ser fram emot att skaka av sig Honey Boo Boo-karaktären och stå på egna ben. Hon går i högstadiet och drömmer om att bli neonatalsköterska.

– Min mamma döpte mig inte till ”Honey Boo Boo”. Jag heter Alana. Jag är stolt över mig själv över hur långt jag har kommit, säger hon till Teen Vogue.

Hon förklarar samtidigt att det är svårt att få skolkompisarna att se henne som en jämnlike, vilket gjort att hon känner sig ensam. Alana ser sin pojkvän som sin enda vän.

– För jag känner ofta att folk är så mycket: ”Oj, jag är kompis med Honey Boo Boo”. Jag litar inte på någon egentligen, så jag har inga vänner.

Inför intervjun har Alana fotograferats i en rad outfits. På sitt Instagramkonto visar hon upp bilderna och utbrister:

Annons

”Detta är en dröm som besannas, aldrig någonsin hade jag kunnat tro att jag skulle pryda Teen Vogue men se på mig nu”.

Se Alana ”Honey Boo Boo” Thompsons förvandling från barnstjärna till tonåring nedan!

Annons
Annons

Se fler bilder och läs hela intervjun på Teen Vogues hemsida.

Källa: Teen Vogue

Foto: TT

TV: Se 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: Se 5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons