Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Här får Rihanna en lekfull känga av exet Drake

28 mar, 2020 
Av
rihanna
Exen Rihanna och Drake utbytte en lekfull och retfull konversation med varandra, inför öppen ridå på Instagram. Hon pikade om att han tycktes berusad, och han svarade med att fråga när hon tänker släppa ny musik. Kolla in den tetiga ordfejden här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var när amerikanska DJ Spade sände live på sin Instagram som två välbekanta namn dök upp bland kommentarerna. Stjärnorna sitter, som så många andra, i hemkarantän just nu och passade på att skicka iväg ett par väl valda pikar till varandra. Drake startade konversationen som givetvis fångades på bild av fansen.

”Taskig attityd”

”Robyn”, skrev Drake. ”Du kan inte köpa honom en hotspot”. Exakt vad han menade med det är oklart. Han tycktes sedan rykas med i DJ Spades sändning och skrev ”DUBPLATE (en skiva som släpps för att testa ny musik red.s anm.) LIKA VACKER SOM EN FENTY FOUNDATION”.

Fenty Beauty-grundaren Rihanna svarade då ”Ge drake lite vatten”, som för att påpeka att han tycktes berusad.

”Hahahahhahahaha, du har en taskig attityd”, svarade Drake.

Ny låt med Rihanna

Drake insåg att han hade Rihannas uppmärksamhet och tog tillfället i akt att påpeka att hon inte har släppt ny musik på länge. Hennes nionde album kommer ut under våren, och Drake ville mena att det borde ha kommit fler skivor från ex-flamman vid det här laget.

Annons

”Rihanna, släpp R12 (skiva nummer tolv reds. anm) direkt”, skrev han – utan svar.

I dagarna släppte Drakes landsman, kanadensiska sångaren PartyNextDoor, låten Believe It featuring Rihanna. PartyNextDoor och Rihanna har jobbat ihop förut då han skrev hennes monsterhit Work 2016. Exakt när Rihannas nya album kommer är inte känt ännu.

Foto: TT, Instagram

Källa: Harper’s Bazaar

LÄS MER:

Rihanna är historisk – världens rikaste kvinnliga artist

Rihannas hyllning till kvinnokroppen på Fashion Week

Topp 10 – så mycket pengar tjänade decenniets bäst betalda artister

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons