Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Här återförenas casten i Euphoria – sneakpeak på säsong 2

12 mar, 2020 
AvMalin Ny
Euphoria säsong 2.
Inom kort kommer vi att få se hur det har gått för Rue, Lexi och Nate. Inspelninarna av Euphoria säsong 2 är nämligen i full gång, och i dagarna återförenades stjärnorna från serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förra sommaren hade HBO-serien Euphoria premiär, och den rättframma high school-serien om sex, droger och sociala medier gjorde succé välden över. Zendaya, Jacob Elordi, Hunter Schafer, Barbie Ferreira, Alexa Demie och Hunter Schafer har alla blivit superstjärnor efter det att de har medverkat i serien, och nyligen blev det stora rubriker när det kom fram uppgifter om att Zendaya och Jacob Elordi eventuellt är ett par.

Serien har hyllats för karaktärernas djup och mångfald och redan en månad efter premiären blev det klart att serien skulle förnyas med en andra säsong. Det är bekräftat att serien kommer någon gång under 2020, men exakt datum är inte släppt ännu.

Inspelningarna av Euphoria säsong 2 igång

Nu verkar det i alla fall som att seriestarten är ett steg närmare – inspelningarna är nämligen i full gång! I veckan lade seriens Twitter-konto ut en bild på Zendaya och motspelaren Angus Cloud när de läser manus till serien, och det är tydligt att medarbetarna bakom serien är minst lika exalterade som oss andra.

Annons

”Vi kommer att ta dig bakom kulisserna som ingen annan show någonsin har gjort förut”, står det att läsa på Twitter-kontot.

Det kommer Euphora säsong 2 att handla om

Hur det egentligen går med Rue, som alltså spelas av Zendaya, slutade som en riktig cliffhanger i första säsongen, och förhoppningsvis kommer vi att få mer klarhet i det under kommande säsong. Storm Reid, som spelar Rues lillasyster Gia, har hintat om att frågorna som säsongsavslutningen lämnade oss med kommer att få svar i de första avsnitten av säsong 2.

Reid har även mer eller mindre bekräftat att hon själv kommer att vara med i säsong 2 och har även hintat om att vi förmodligen kommer att se mer av hennes rollkaraktär då.

HBO:s programchef har dock redan varit tydlig med att Euphoria inte kommer att bestå att hur många säsonger som helst. I en intervju med TV-line säger han:

– Karaktärerna går i high school, så det finns en begränsning på hur många säsonger det kan bli.

Foto: TT

LÄS MER:

Är Euphoria-stjärnorna Zendaya och Jacob Elordi ihop?

Allt vi vet om Euphoria säsong 2

Quiz: Hur mycket kan du om Euphoria?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons