Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här är alla nya serier och filmer på Viaplay i augusti 2019

24 jul, 2019 
Nyheter på Viaplay i augusti
Heder, First Man och Mary Poppins Returns är några av de nya tv-serierna och filmerna som släpps på streamingtjänsten Viaplay i augusti 2019. Se hela listan här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sol, regn, semester eller efter-jobbet-tv. Det finns många anledningar till att se på tv. Under augusti månad släpps dessutom flera nya serier och filmer på Viaplay. Kolla in alla nyheter för augusti nedan!

Nya serier på Viaplay i augusti 2019

Snowfall

Säsong 2

Handling: Kriminaldrama där vi får möta Franklin som jagar ett bättre liv, Teddy som är CIA-agent med ett mörkt förflutet och Lucia som är dotter till en mexikansk crime-boss.

Premiär: 1 augusti

Serien Snowfall säsong 2 på Viaplay i augusti.
Serien Snowfall.

Family Guy

Säsong 17

Handling: Möt den dysfunktionella familjen Griffin och deras hund Brian. I den sjuttonde säsongen utlovas bland annat bröllop, äventyr och olympiska spel.

Annons

Premiär: 1 augusti

The Arrangement

Säsong 2

Handling: Dramaserie som kretsar kring den unga skådespelerskan Megan som erbjuds ett arrangerat äktenskap med en Hollywood-stjärna.

Premiär: 2 augusti

For the People

Säsong 1

Handling: Dramaserie som handlar om advokater i New York, hur de tar sig an viktiga fall och hur de handskas med dem när privatlivet kommer emellan.

Premiär: 5 augusti

Preacher

Säsong 4

Handling: Sci-fi-serie baserad på den tecknade serien med samma namn. Serien följer pastorn Jesse Custer som med hjälp av en vampyr och sitt ex försöker hitta Gud.

Premiär: 5 augusti

Manson’s Bloodline

Säsong 1

Handling: Ny dokumentärserie om det sociala arvet och dess konsekvenser för människorna som sektledaren Charles Manson lämnade efter sig.

Premiär: 9 augusti

Vikings

Säsong 4-5 del 1

Handling: Serien Viking handlar om Ragnar Lodbrok, en ökänd viking i Storbritannien och Frankrike. I tv-serien gestaltas han som en bonde och krigare som inte räds att attackera andra länder.

Annons

Premiär: 9 augusti

Interns

Säsong 1

Handling: Tre oerfarna praktikanter och en rättsläkare blir ensamma på sjukhusets avdelning efter att de ansvariga läkarna satts i karantän i 24 timmar. Tillsammans måste de hantera den nya situationen, men de är omedvetna om att den kan bli längre än ett dygn.

Premiär: 12 augusti

The Office

Säsong 1-9

Handling: Den här komediserien utspelar sig på företaget Dunder Mifflin i Pennsylvania och följer de stackars anställda som leds av sin galna chef Michael Scott.

Premiär: 16 augusti

The Office har premiär på Viaplay i augusti.
The Office har premiär på Viaplay i augusti.

Condor

Säsong 1

Handling: CIA-analytikern Joe Turner upptäcker en terrorplan som hotar miljontals liv. När han tvingas på flykt måste han bestämma sig för hur långt han är beredd att gå för att upptäcka sanningen – och för att stoppa planerna.

Annons

Premiär: 16 augusti

Sorry, Norway

Säsong 1

Handling: Den arbetslöse och skandalöse komikern Casper Christensen måste fly till Norge då han blivit persona non grata i sitt hemland Danmark efter ett antal metoo-rykten. I den nya fiktiva dokumentärserien får vi följa komikerns storhet och förfall.

Premiär: 26 augusti

Heder

Handling: Thrillerserie som följer fyra kvinnor på advokatbyrån Heder. Det finns en dödlig hemlighet i bagaget och frågan är hur långt man är beredd att gå för att bevara sin allra mörkaste hemlighet?

Premiär: 30 augusti

Tv-serien Heder har premiär på Viaplay i augusti.
Tv-serien Heder har premiär på Viaplay i augusti.

Nya filmer på Viaplay i augusti 2019

Sune vs. Sune

Familjefilm

Handling: En svensk familjekomedi som är den första i en ny trilogi om Sune och familjen Andersson. Sune börjar i fjärde klass, men på hans plats sitter en ny kille som också heter Sune och som Sophie dessutom blir intresserad av.

Annons

Premiär: 1 augusti

The House with a Clock in Its Walls

Fantasykomedi

Handling: Föräldralösa Lewis flyttar in hos sin farbror som visar sig vara en trollkarl. Tillsammans tar de upp jakten på en magisk klocka som kan orsaka ödesdigra konsekvenser om den hamnar i fel händer.

Premiär: 2 augusti

Ideal Home

Dramakomedi

Handling: Gayparet Erasmus och Paul möts av en oväntad utmaning när Bill, 10, dyker upp och säger att Erasmus är hans farfar. Tillsammans måste de ta sig an livet som föräldrar.

Premiär: 6 augusti

Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul

Familjekomedi

Handling: Familjen Heffley ger sig ut på en roadtrip genom USA – men den planerade resan får ny riktning när Greg gör allt för att ta sig till ett tv-spelskonvent.

Premiär: 8 augusti

Kingsman: The Golden Circle

Action/Komedi

Handling: Den här stjärnspäckade filmen kretsar kring den brittiska spionorganisationen Kingsman som står inför en utmaning när deras huvudkontor förstörs av en drogkartell. De får ta hjälp av en allierad spionorganisation i USA och tillsammans försöka rädda världen som hålls gisslan.

Premiär: 9 augusti

Kingsman: The Golden Circle kommer till Viaplay i höst.
Kingsman: The Golden Circle kommer till Viaplay den 9 augusti.

Den Skyldige

Kriminalthriller

Handling: Den här kritikerrosade kriminalthrillern handlar om polisen Asger Holm som hamnar mitt i ett pågående kidnappningsdrama efter att han förflyttats för att ta emot SOS-samtal.

Annons

Premiär: 14 augusti

Searching

Dramathriller

Handling: När Davids 16-åriga dotter försvinner tar han hjälp av sin dotters dator i jakten på ledtrådar som kan leda till henne.

Premiär: 15 augusti

Mary Poppins Returns

Komedi/Musikal

Handling: Den magiska nannyn Mary Poppins är tillbaka och den här gången hjälper hon en ny generation av familjen Banks att ge sig ut på äventyr, men det blir även en rad kära återseenden.

Premiär: 16 augusti

Mary Poppins får hela familjen att sjunga och dansa.
Mary Poppins får hela familjen att sjunga och dansa. Kommer på Viaplay i augusti.

Life itself

Romantiskt drama

Handling: Ett romantiskt drama som utspelar sig i New York och som behandlar både död, kärlek och livets snabba svängar.

Premiär: 20 augusti

Goosebumps 2: Haunted Halloween

Äventyrskomedi

Annons

Handling: Uppföljaren till den första skräckkomedin Goosebumps. Två pojkar sätter av misstag lös monster, demoner och andra varelser efter att ha öppnat ett opublicerat Goosebumps-manuskript.

Premiär: 22 augusti

Journal 64 (The Purity of Vengeance)

Kriminalthriller

Handling: I en äldre lägenhet i Köpenhamn gör några hantverkare en otäck upptäckt. Bakom en falsk vägg finns tre mumifierade lik sittandes runt ett matbord – och det finns en plats ledig. Det är upp till kriminalkommissarie Carl Mørck och assistenten Assad att ta reda på vad som hänt och vilka mumierna är.

Premiär: 23 augusti

Johnny English Strikes Again

Actionkomedi

Handling: Johnny English återvänder i en ny film för att rädda världen. Alla hemliga agenter i England har fått sina identiteter röjda i en cyberattack och den pensionerade English får rycka in. Med sina analoga metoder måste han kämpa för att övervinna den listiga moderna tekniken.

Premiär: 27 augusti

Johnny English gör comeback i en ny film som finns på Viaplay från den 27 augusti.
Johnny English gör comeback i en ny film som finns på Viaplay från den 27 augusti.

Vildheks (Wildwitch)

Familjefantasy

Handling: En film baserad på bokserien av Lene Kaaberbøl. Clara är en helt normal tjej tills hon attackeras av en mystisk, svart katt och plötsligt kan kommunicera med djur och upptäcker att hon är en vildhäxa.

Premiär: 29 augusti

First Man

Drama/Biografi

Handling: Den här filmen skildrar astronauten Neil Armstrongs legendariska rymdfärd som slutade i att han blev den första människan att gå på månen för femtio år sedan.

Premiär: 30 augusti

Filmen First Man.
Filmen First Man handlar om Neil Armstrongs resa till månen.

Foto: Viaplay

Läs mer:

Alla nya tv-serier på HBO i augusti 2019

Alla nya serier och filmer på Netflix i augusti 2019

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons