Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Gunther från Vänner död i cancer – så hyllas James Michael Tyler

25 okt, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
gunther-från-vänner-död-i-cancer.
Efter en tids sjukdom har Vänner-skådespelaren James Michael Tyler somnat in i sitt hem i Los Angeles under söndagen.
Han blev 59 år gammal.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Skådisarna från vänner - då och nuBrand logo
TV: Skådisarna från vänner - då och nu

Tidigare i år berättade James Michael Tyler, känd som Gunther i succéserien Vänner, att han drabbats av prostatacancer. Och nu gav hans kropp upp.

– Världen kände honom som Gunther (den sjunde ’vännen’) från succéserien ’Vänner’, men Michaels närmaste kände honom som en skådespelare, musiker, uppmärksammare av cancer, och en underbar make, berättar hans familj till TMZ.

James Michael Tyler berättade om sin prostatacancer i år, men han fick diagnosen redan 2018 – men valde att under lång tid hålla det hemligt. Den sista tiden i livet ville han uppmärksamma sjukdomen, och gjorde allt för att andra ska gå till läkaren och testa sig regelbundet.

Annons

”Han ville hjälpa så många som möjligt, och delade modigt sin historia och bedrev en kampanj för att alla med en prostata skulle testa sig redan i 40-årsåldern”, skriver managern i ett uttalande till BBC.

Hyllas av Jennifer Aniston och Courteney Cox

James Michael Tyler Vänner-kollega Jennifer Aniston sörjer nu sin bortgågne vän.

”Vänner hade inte varit det samma utan dig. Tack för alla dina skratt som du tog med dig till serien och till alla våra liv. Du kommer vara saknad”, skriver skådespelaren på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av ett klipp från serien i vilken de båda två medverkar.

Strax efter att Jennifer Aniston postat sitt inlägg, kommer ännu ett hyllande inlägg av en annan Vänner-stjärna, Courteney Cox. På sina sociala medier skriver hon:

”Den tacksamhet som du tog med dig in i rummet, och visade varje dag under tagningarna är den tacksamhet jag känner då jag fått chansen att lära känna dig. Vila i frid James”, skrev hon om sin före detta kollega som nu lämnat oss.

Foto: TT/Instagram

TV: 11 minnesvärda looks från vännerBrand logo
TV: 11 minnesvärda looks från vänner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons