ANNONSSAMARBETE MED PRIME VIDEO

Filmen det skvallras om i Hollywood – Deep Water är årets nagelbitare

Det har pratats om den i två år och av den heta trailern att döma är det ingen som är förvånad att huvudrollsinnehavarna föll för varandra på riktigt. Filmen Deep Water med premiär den 18 mars på Prime Video är en av årets mest efterlängtade, och vi kommer sitta bänkade.
18 mars, 2022
Advertisement

Årets Hollywoodsnackis är utan tvekan den heta psykologiska thrillern Deep Water med Ben Affleck och Ana de Armas i huvudrollerna, som inledde ett uppmärksammat förhållande under inspelningen. Nu får vi äntligen bakgrunden till allt skvaller kring filmen – paret hann bli ihop och göra slut innan filmen ens fått premiär. Ben och Ana hade enligt källor inga som helst problem med de sexiga scenerna och under inspelningen skvallrades det om de två stjärnorna som tidigt misstänktes vara mer än bara kollegor.

Ben och ana

Ben Affleck och Ana de Armas blev ett par under inspelningen av filmen Deep Water.

en thriller av den gamla skolan

I filmen spelar Ben Affleck och Ana de Armas det gifta paret Melinda och Vic van Allen som efter att ha bestämt sig för att ha ett öppet förhållande inleder ett farligt spel där inget är som det verkar. När en av Melindas älskare hittas död i parets pool verkar deras tidigare perfekta liv vara på väg att krascha.

Deep Water är en psykologisk thriller av gamla skolan och det är inte så konstigt när Adrian Lyne sitter i regissörsstolen, känd för 80-talets ruggigaste thriller Farlig förbindelse. Att filmen även bygger på en novell av Patricia Highsmith vars böcker The Talented mr Ripley och Carol tidigare gjort sig väldigt bra på film ökar bara vår nyfikenhet kring vilka mörka kringelkrokar vi kommer få följa med på. Manuset är dessutom skrivet av bland andra Sam Levinson som skapat HBO-hitten ”Euphoria”. Förväntningarna är på max!

Ana de armas

Ana de Armas spelar Melinda van Allen som tar med oss på en mörk resa i nya filmen Deep Water .

Stjärnorna föll för varandra

Under inspelningen var allas blickar på Afflecks och de Armas relation som växte sig starkare för varje dag, enligt källor ska paret ha haft ”fantastisk kemi” från första början. När filminspelningen avslutades syntes kollegorna semestra ihop i de Armas hemstad Havanna på Kuba. Folk som såg dem under resan sa att ”de definitivt dejtar”. Under året som följde skrev den amerikanska pressen allt om paret – från deras dagliga hundpromenader i Los Angeles till heta kyssar på stranden i Costa Rica.

deep water

Den psykologiska thrillern Deep Water har premiär på Prime Video den 18 mars.

När de gjorde slut i januari förra året efter ett år av dejtande sades det vara under väldigt vänskapliga former, en källa berättade att paret befann sig på olika platser i livet helt enkelt. Som vi alla vet fick ”Bennifer” en välförtjänt revival kort därefter när Ben Affleck och Jennifer Lopez tände nytt liv i sitt 20 år gamla förhållande – och verkar mer kära än någonsin. Vi får hoppas att det går lika bra för paret van Allen i filmen, men troligtvis så har de tagit sig lite för mycket vatten över huvudet.

Se filmen på Prime Video

Deep Water har premiär på Prime Video den 18 mars. Klicka här för att signa upp dig!

1:52

Efter reklamen: Trailer Deep Water

(1:52)

Slå på ljud