Blake Lively pikar Ryan Reynolds – och internet jublar

Blake Lively och Ryan Reynolds på röda mattan

Blake Lively och Ryan Reynolds kommenterar ofta varandras inlägg på Instagram – och i helgen var inget undantag. Läs parets humoristiska pikar till varandra här!
14 september, 2020

 

I samband med att Blake Lively och Ryan Reynolds hund, Bax, fyllde år la Ryan upp en grattishälsning på Instagram. Inlägget innehöll två bilder på Ryan och Bax tillsammans, följt av texten:

Grattis på födelsedagen, Bax. Jag tänkte baka en tårta, men den skulle döda dig. Inte för att du är en hund, utan för att allt jag bakar är som gift. Blir jag tvungen att gå ut i krig tar jag bara med mig min miniugn.

Det humoristiska inlägget har i skrivande stund gillats av mer än 2,7 miljoner användare – och bland annat kommenterats av Ryan Reynolds fru Blake Lively. I en ironisk kommentar påpekar hon nämligen att Ryan inte alls uppmärksammade hennes födelsedag på samma sätt på Instagram.

Det här är nästan lika fint som inlägget du gjorde för mig på min födelsedag”, skriver hon med glimten i ögat, varpå Ryan ironiskt svarar tillbaka: ”Jag bakade i alla fall en tårta till dig”.

Dialogen hyllas av fans runt om i världen. Blakes kommentar har nämligen gillats av över 70 000 personer, och i kommentarsfältet skrattar folk glatt åt parets humor.

Så firade Blake Lively sin födelsedag

Blake Lively fyllde 33 år den 25 augusti, och även om Ryan inte uppmärksammade sin frus födelsedag på Instagram såg det inte ut att gå någon nöd på henne.

Under dagen visade Blake nämligen själv upp glimtar från sitt firande på Instagram, och där gick det att se att hon, förutom att bli uppvaktad med Ryans hemmagjorda tårta, även fick flera fina presenter. Bland annat en ring och ett par örhänge från Lorraine Schwartz och Ofira.

Foto: TT

LÄS MER:

Nu är namnet på Blake och Ryans bebis äntligen avslöjat

Blake Lively har matchat röda mattan på Met-galan i flera år

Blake Livelys oväntade hårförändring får fansen att undra

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: