Bianca Ingrossos känga till killar – efter frågorna om relationen

BIANCA INGROSSOS KÄNGA TILL KILLAR – EFTER FRÅGORNA OM RELATIONEN

Det var ett tag sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen syntes i varandras sällskap, något som fått många av Biancas stora skara fans att undra hur det egentligen står till mellan paret. I en ny video på Youtube ger Bianca en rejäl känga till killar.
03 februari, 2021

Bianca Ingrosso delar ständigt med sig av sitt liv, på Instagram, på Youtube och i familjens tv-serie Wahlgrens värld på Discovery+ och Kanal 5. Och den som följer henne har antagligen uppmärksammat att det var ett tag sedan hon syntes ihop med sin partner Phillipe Cohen.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har bott ihop i Biancas lägenhet på Östermalm, men i hennes senaste videor på Youtube har hon tillbringat en hel del tid ensam i sin lägenhet – och vid flertalet gånger påpekat att hon känner sig just ensam.

En ny säsong av Wahlgrens värld hade premiär förra veckan, och i ett av de första avsnitten som spelades in i somras fick vi en inblick i hur Bianca och Phillipe kände över att bo ihop – och det fans en del irritation.

Bianca om Lovisa Worges kärleksliv

Eftersom Bianca Ingrosso inte uttalat sig om Phillipe den senaste tiden är frågorna kring deras relation många. Men i en ny vlogg på sin Youtube-kanal ger hon i vilket fall som helst ifrån sig en rejäl känga till killar.

– Hur går det med killarna då?, frågar Bianca Ingrosso sin kollega och vän Lovisa Worge, varpå hon svarar:

– Hur tycker du själv att det går för mig?

– Jag tycker att det går bra, lite krångligt men det går bra. Killar är ju som de är, tydligen, säger Bianca.

Bianca Ingrossos insikt om killarna

Och med den insikten delar Bianca Ingrosso med sig av andra tankar hon har kring killar och dejting.

– Nej men alltså på riktigt, jag är så trött på att höra killar som säger att ’jag vill bara ha en enkel tjej, tjejer kan vara så krångliga’. Man bara nej, nej, nej, nej..., säger hon och fortsätter:

– Jag tycker att alla killar, på Östermalm i alla fall, är de krångligaste, mest korkade, osympatiska, bekräftelsesökande, omanliga, omogna killarna som finns i det här landet tror jag.

Och med det sagt konstaterar Lovisa Worge:

– Nej det går inte så bra, om vi ska vara ärliga.

– Jag tycker bara att killar generellt, de sätter sig på en piedestal, säger Bianca Ingrosso.

Foto: TT

LÄS MER:

Bianca Ingrosso släpper ny kollektion för Nelly – här är allt vi vet

Bianca Ingrossos hårda ord om att bo ihop med Phillipe Cohen

Alice Stenlöf om ensamheten – stöttas efter privata bilden