Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Ariana Grande visar upp sitt riktiga hår i hemmakarantänen

31 mar, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Det är sällan vi ser Ariana Grande utan den höga hästsvansen. Men under sin hemmakarantän har sångerskan släppt ut sina naturliga lockar, en look hon nu visar upp på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: HÄR ÄR FRISYRERNA SOM TAR ÖVER 2020

Trendiga frisyrer att satsa på 2021Brand logo
Trendiga frisyrer att satsa på 2021

 

Få kändisar har en så utpräglad stil som popstjärnan Ariana Grande. Lårhöga boots, en stor hoodie och riktigt vass eyeliner är numera hennes signum – och den höga hästsvansen, såklart.

Artisten inledde sin karriär på barnkanalen Nickelodeon, där hon spelade Cat Valentine i tv-serien Victorious. Karaktären hade rött hår, vilket innebar att Grande var tvungen att bleka och färga sitt naturligt bruna hår under flera års tid. Och det var faktiskt därför som hon började ha håret uppsatt:

”Jag har håret uppsatt eftersom mitt riktiga hår är så slitet att det inte ser klokt ut om jag har det utsläppt”, förklarade sångerskan på Facebook när hennes karriär började ta fart 2014.

En bild på sångerskan Ariana Grande på röda mattan.
Ariana Grande på röda mattan.

Ariana Grande visar sina naturliga lockar för fansen

Sedan dess har Ariana Grande blivit fullkomligt förälskad i frisyren och det är faktiskt sällan vi ser henne i något annat än den där höga hästsvansen. Men när stjärnan nu håller sig hemma på grund av coronavirusets utbrott har hon valt att släppa ut håret för att låta det vila.

Annons

I en ny bild på Instagram visar hon sitt riktiga hår för fansen, ett lockigt svall som vi nästan aldrig får se:

”Get a load a dis”, skriver hon i inlägget och syftar på mängden lockar i håret.

https://www.instagram.com/p/B-XmKlAlCYu/

Bilden har på kort tid fått över 5 miljoner likes och såväl kändisar som fans hyllar sångerskans naturliga look i kommentarsfältet. En av dem är Zara Larsson, som skickar flera emojis med hjärtformade ögon till sin branschkollega.

Även Grandes mamma kommenterar bilden:

”Dina naturliga lockar är från en helt annan värld…Du är en magnifik skönhet både på insidan och utsidan, såväl stylad som naturell. Jag älskar dig”, skriver mamma Joan på Twitter.

Se Ariana Grande som Cat Valentine – med rött hår:

Foto: TT

LÄS MER: 

Kylie Jenner visar upp sitt riktiga hår – utan peruk och extensions

Selena Gomez nya frisyr hyllas av miljoner: ”Perfektion”

Hollywoodstjärnornas största hårförändringar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons