Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Pam & Tom – allt vi vet om Hulu-serien om Pamela Anderson och Tommy Lee

18 maj, 2021 
AvErika Garmelius
Pamela Anderson och Tommy Lees kärleksrelation bli ny serie, Pam & Tom
Pamela Anderson och Tommy Lees omtalade relation blir ny tv-serie på Hulu. I huvudrollerna ser vi Lily James och Sebastian Stan – här är allt vi vet om serien Pam & Tom.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Lily James du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Lily James du kanske inte visste

Serien om Pamela Anderson och Tommy Lees liv tillsammans kommer att sändas på streamingtjänsten Hulu. Inspelningen påbörjades i april 2021 och kommer att resultera i åtta avsnitt.

Vad kommer hulu-serien Pam & Tom handla om?

Serien kommer att kretsa kring Pamela och Tommys kärleksrelation. De gifte sig efter att bara ha känt varandra i 96 timmar. Det var år 1995 och förhållandet varade i tre år. Deras liv tillsammans blev rejält uppmärksammat i media. Speciellt när parets sexvideo läcktes efter att ha blivit stulen.

Pamela Anderson och Tommy Lee gifte sig efter att ha känt varandra i 96 timmar.

Serien visar allt från giftermålet till att deras sexvideo från smekmånaden blev stulen och sändes online. Distributören Internet Entertainment Group stämdes av Pamela och Tommy som resulterade i en förlikning och bandet publicerades igen.

Annons

Vilka skådespelare spelar i den nya hulu-serien Pam & Tom?

Lily James kommer att spela Pamela Anderson. Hon har sedan tidigare spelat i Downton Abbey och Mamma Mia! Here we go again och Cinderella.

Lily James spelar Pamela Anderson

Tommy Lee kommer att spelas av Sebastian Stan. Han är känd från bland annat Gossip Girl, Once Upon A Time och The Falcon and The Winter Soldier.

Sebastian Stan

Vidare spelar Seth Rogen rollen som Rand Gauthier, han som stal Pamela och Tommys sexvideo. Seth Rogen är även verkställande producent för serien tillsammans med Evan Goldberg. Seth är komiker och har bland annat spelat i Lejonkungen och Neighbours.

Annons

Nick Offerman (Parks and Recreation och 21 Jump Street) spelar farbror Miltie, Taylor Schilling (The Public och Family) spelar Rands fru. Pepi Sonuga som är mest känd från Famous in Love och Ash vs. Evil Dead, spelar Pams bästa vän.

Första bilderna från Hulu-serien Pam & Tom

Hulu har släppt bilder från inspelningen, vilket blev en stor snackisen på internet. Alla pratar om hur otroligt lika Lily James och Sebastian Stan är Pam och Tommy. Och helt ärligt, det går knappt att se skillnad på dem?

När nyheten blev officiell var det en del som ifrågasatte valet av Lily James som Pamela Anderson. James valde ett av Andersons citat för att svara på detta:

“Det är toppen att vara blond. Med låga förväntningar är det väldigt enkelt att överraska människor”.

Courtney Love, som är vän till Pamela Anderson, är inte glad över denna serie. Hon anser att när denna sexvideo offentliggjordes, förstördes Pamelas liv. Serien kommer till stor del att fokusera på detta och Courtney har sagt att hon förbjuder folk att diskutera det.

Annons

Finns det en trailer för serien Pam & Tom?

I skrivandes stund finns det ingen trailer för serien men generellt brukar denna publiceras någon månad innan premiären.

När har serien Pam & Tom premiär?

Det finns inget officiellt datum när serien har premiär, men förväntas att sändas i slutet av året.

När kommer serien Pam & Tom att sändas i Sverige?

För tillfället vet vi inte när denna serie kommer att sändas i Sverige. I slutet av februari 2021 lanserade Disney en internationell motsvarighet till Hulu som kallas Star. Detta ökar våra chanser i Sverige att få ta del av serien.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons