Annons

Annons

Nathalie Åkerlund om sitt nya butikskoncept: ”Ska vara som att kliva in i en vänninas hem”Nathalie Åkerlund är kvinnan bakom Simply Bollocks, en ny butik som lanseras i dag.

När du kommer in på Simply Bollocks ska det inte kännas som att du kommer in i en butik, det ska vara som att kliva in i en vänninas hem och garderob, berättar Nathalie Åkerlund, kvinnan bakom det nya konceptet.

Annons

https://www.instagram.com/p/BRYLlMqDclZ/?taken-by=simplybollocks&hl=sv

Simply Bollocks beskrivs som en inspirationsvåning, där allt du ser även går att få. Hit ska du kunna gå oavsett om du är på jakt efter en ny jacka, klänning eller bara vill stanna förbi på en kaffe för att titta runt. Private shopping-konceptet kommer från att Nathalie vill kunna erbjuda den bästa servicen till varje enskild person.

Gilla ELLE på Facebook

Kunden beskrivs som en stark och självsäker kvinna som vet vad hon gillar. Med märken som Alison Lou, Carven, Jonathan Simkai, Pallas & Yves Salomon håller butiken en hög modegrad samtidigt som det också finns något för alla.

These babies and more arrived to simply bollocks today⭐️#sandals #olganaparis #gold #fursandals #ss17

A post shared by Nathalie Åkerlund✭ Founder (@simplybollocks) on

Hos Simply Bollocks kommer även Amelia Widell, som gör inredning under namnet MELIMELI, och bloggar hos ELLE Decoration, att ha sitt showroom.

Simply Bollocks butik samt showroom och nätbutik lanseras i dag. Du hittar butiken på Artillerigatan 16 i Stockholm. Man kan också följa Simply Bollocks via Instagram.

Foto Simply Bollocks

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar