Annons

Annons

Modesajten samlar världens mest kreativa och lovande nya designers – rösta fram din favorit!ELLE Fashion Now är sajten som samlar världens mest kreativa och lovande nya designers – utvalda och fotograferade av ELLEs stylister och fotografer i 44 olika länder.

ELLE finns idag i 46 länder över hela världen. Varje månad (i Frankrike varje vecka) skapas ett nytt magasin och varje dag delar moderedaktörer och journalister med sig av sina bästa tips och spaningar på hemsidor och i sociala kanaler. I ett världsomspännande samarbete har 44 av ELLE-editionerna valt ut en kreativ och spännande ny designer från sitt land. Tre looks med kläder från varje designer har sedan stylats av respektive land, fotograferats och samlats på ett och samma ställe. Projektet har fått namnet ELLE Fashion Now.

Annons

Resultatet är 132 looks från hela världen signerade världens mest lovande modetalanger just nu – enligt ELLE-editionerna. Var med och rösta på din favorit och sprid den kommande generationen modeskapare över världen.

ELLEs moderedaktör Jenny Fredriksson har plåtat vårt svenska bidrag, designerduon Johannes Adele, som också prisades som Årets nykomling på ELLE-galan 2017.

– Det är otroligt kul att få medverka och vara en del i internationella ELLEs stora digitala modeprojekt. Och framförallt att få lyfta unga modekreatörer världen över, kommenterar Jenny det hela.

LÄS MER: ELLES MODEREDAKTÖR OM VALET AV JOHANNES ADELE

På sajten www.ellefashionnow.com har alla 132 looks samlats, både på stillbild och i rörlig form.

– Jag får så mycket härlig och ny modeinspiration när jag kikar igenom alla nya begåvade modetalanger som finns – det är också en ynnest att få  insikt och ta del av våra systertidningars lokala modekunskap och erfarenheter när sina de delar med sig av sina favoritdesigners.

Se alla looks i filmen nedan, läs mer och rösta på din favorit på www.ellefashionnow.com.

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar