Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Första bilderna på Jil Sanders kollektion för Uniqlo är här

28 okt, 2020 
Jil Sander +J Uniqlo
Att Jil Sander återvänder till rampljuset för att återuppta det legendariska samarbetet +J från 2009 med Uniqlo stod klart redan i slutet av augusti i år. Nu har de första bilderna på kollektionen trillat in – se dem här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

I slutet på augusti i år meddelade Uniqlo att designern Jil Sander återvänder till rampljuset för att återuppta deras legendariska samarbete +J från 2009.

kollektionen +J är tillbaka

Kollektionen +J kretsade då för tolv år sedan kring konceptet "Open future" och den 12 november är kollektionen tillbaka igen beståendes av mångsidiga och exceptionella plagg för både kvinnor och män. Plaggen är skräddarsydda från en rik mångfald av premium-material, och erbjuder förfinad lyx och kvalitet för alla. Ytterplaggen inkluderar bland annat hybrid-dun och kashmirblandning.

32 perfekta basplagg

I sortimentet ingår 32 stycken plagg för dam, 25 plagg för herr och 4 accessoarer. De första bilderna på kollektionen vittnar om en rad välskräddade ytterplagg och perfekta basplagg. Vi vet vad vi gör den 12 november!

Se de Första bilderna på +j aw2 kollektion:

Jil Sander Uniqlo +J första bilderna

Foto: Uniqlo

LÄS MER:

Här är vinterns snyggaste dunjackor – våra favoriter

Jil Sander återvänder för legendariskt samarbete med Uniqlo

Designer Christopher Lemaire om nya höstkollektion för Uniqlo U

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons