ANNONSSAMARBETE MED TWILFIT BY CHANGE LINGERIE

Unna dig julens finaste sovplagg och underkläder – för decembers mest speciella tillfällen

Unna dig julens finaste sovplagg och underkläder – för decembers mest speciella tillfällen

Alla happenings kring jul kräver vackra underklädes-set och de mysigaste av sovplagg – så ljusa upp decembermörkret och unna dig själv en shoppingrunda. Här listar vi de finaste underkläderna och mysplaggen till decembers speciella tillfällen.
23 november, 2022
Juliga underkläder från Twilfit by CHANGE
1:35

Efter reklamen: Juliga underkläder från Twilfit by CHANGE

(1:35)

Slå på ljud
Shoppa julfavoriterna här!

December månad är snart här – fylld av adventsmys, julklappsshopping och julfester. Julmånaden är fylld av speciella tillställningar och i år vill vi unna oss själva med lite nytt i garderoben till dessa dagar.

Twilfit by CHANGE Lingerie erbjuder allt som rör just underkläder och mysplagg – allt från spets-bh:ar och stay-ups till sidenpyjamas och kimono. De vill hylla den kvinnliga kroppen precis som den är och erbjuder därför storlekar och modeller för alla, med bh:ar i över 88 storlekar från A- till M-kupa.

Charlize Chemise röd, 859 kronor.

Så hur spenderar du december månad? Oavsett om det är med adventsmys eller glittriga julfester, passa på att unna dig vackra och välsittande underkläder och sovplagg inför december.

De finaste underkläderna och sovplaggen till julens alla tillfällen

Här är utvalda mysplagg och set av underkläder, som är perfekta för de speciella tillfällena under december månad.

Adventsfin

Advent står runt hörnet och påminner med sin närvaro om att julen snart är här. Gör varje söndag i december till något speciellt med mjuka paket till dig själv. Blir det ett matchande underklädesset till glöggminglet med nära vänner eller en härlig pyjamas av lenaste silke, som är perfekt för adventsmys framför en julfilm?

underkläder set spets rosa brun twilfit

Detta matchande set i gammelrosa och av tunnaste spets känns elegant och uppklätt. Med smickrande passform gör den sig bra under fina klänningar och blusar på adventsfirandet.

Rose Balconette, 699 kronor.

Rose String, 359 kronor.

pyjamas grön linne shorts silke twilfit

Pyjamas-setet är gjord av lenaste silke och kommer i en smaragdgrön färg. Perfekt både som mysplagg och sovplagg.

Aurora pyjamaslinne grön, 699 kronor.

Aurora pyjamasshorts grön, 649 kronor.

Julfester med kollegor och vänner

Dags att klä upp sig för fest! Under december månad är det vanligt att bli bjuden på en och annan julfest – kanske med jobbet eller med nära vänner. Då vill vi matcha våra eleganta julklänningar eller kostymer med rätt underkläder – och gärna festliga sådana.

underkläder set rött spets jul twilfit

Inget känns mer juligt än rött. Därför känns detta set självklart för decemberfesterna. Bh:n har avtagbara extra band och kan anpassas efter julklänningarnas olika skärningar – oavsett om det är v-ringning eller u-ringning. Samtidigt är banden en fin utsmyckning som gärna får sticka fram. En full shaper-bh passar perfekt till den lite större bysten då den ger extra stöd.

Charlize Full Shaper i rött, 999 kronor.

Charlize Hipster String i rött, 479 kronor.

underkläder set svart spets twilfit

Ett klassisk set i tunn svart spets känns självklart till fest. Setet är elegant och gör sig väl under vilken festklänning eller outfit som helst i vinter.

Sia Balconette, 499 kronor.

Sia Tai, 289 kronor.

Dan före dan...

Ingen kommer undan stressen dagarna innan julafton. De fylls av sista minuten-handling, julklappsrim, städning och inte minst matlagning och bakning. Då vill vi ta på oss våra allra skönaste underkläder, som ger stöd och komfort både under julklappshandel på stan och knäckkokning i köket.

underkläder set svart jul twilfit

Setet i svart spets är inte bara vackert och välsittande, utan både modellen på bh:n och trosan ger ett ordentligt stöd. En full cup-bh ger bysten det support den behöver, utan att kompromissa med den sensuella designen. Ett underklädes-set för både stressig julklappsinhandling och julkaksbakning.

Andriana Full Cup, 999 kronor.

Andriana Hipster String, 429 kronor.

kimono morgonrock julklapp silke rosa brun

När knäcken är klar och alla klappar är inslagna vill vi svepa in oss i den här – en vacker och lyxig kimono i mjukt silke – och njuta av uppesittarkvällen. Visste du att silke är ett naturligt material som är värmereglerande? Det kyler ner när det är varmt och värmer när det är svalt.

Aurora Kimono Choco Mousse, 1 399 kronor.

Ett sprakande nyår

Den sista december tackar vi för året 2022 och skålar in det nya året med nära och kära. Oj vad det ska firas! Det gör vi gärna med en snygg och festlig outfit – och snygga och festliga underkläder såklart. Sätt mål och löften inför det nya året med ett nytt underklädes-set.

underkläder set blått twilfit nyår

Detta set i midnattsblått passar perfekt när vi bland sprakande fyrverkerier skålar in 2023 vid midnatt. Modellen gör sig fin under din festliga klänning – men sticker med fördel gärna fram under skjortan eller blusen.

Felicia Low Wire Triangle, 699 kronor.

Felicia Hipster String, 399 kronor.

pyjamas silke skjorta byxor twilfit

Och efter ett festligt nyår kommer en lite tröttare nyårsdag. Nyårslöftena får vänta en dag till och vi slänger oss i soffan framför Tv:n hela dagen, där vi myser i en vacker pyjamas av mjukaste silke.

Aurora pyjamasskjorta Choco Mousse, 1 099 kronor.

Aurora pyjamasbyxor Choco Mousse, 899 kronor.

Aurora pyjamasskjorta grön, 1 099 kronor.

Aurora pyjamasbyxor grön, 899 kronor.

Se mer av Twilfit by CHANGE's utbud här!