ANNONSSAMARBETE MED SAMSUNG

Senaste tekniken blir vinterns snyggaste modeaccessoar – Sofi Fahrman visar!

Glöm mobilen som inte får plats i den lilla handväskan för nu blir den senaste tekniken modeaccessoaren som alla fashionistas vill ha. Modeprofilen Sofi Fahrman tar oss med på en dag i sitt liv med sin nya mobil och accessoar.

Det var länge sedan mobilen bara var en telefon som du använde för att ringa med. Ju mer tekniken har utvecklats, desto mer plats har mobilen fått ta i våra liv. En smartphone är så mycket mer än bara en telefon och nu har den tagit ytterligare ett kliv och blivit en självklar accessoar.

Om de utbytbara skalen tidigare varit ett sätt att uttrycka sin personlighet och stil på så är nya Samsung Galaxy Z Flip 5G den senaste mobiltelefonen som är en självklar modeaccessoar. Hörlurarna Galaxy Buds Live blir också en naturlig del av en persons outfit och stil.

”Flippa” Galaxy Z Flip och den blir i en perfekt storlek, inte större än en puderdosa, som passar i den lilla väskan vilket gör att du aldrig behöver tumma på din stil.

”Flip-funktionen passar en multitaskare perfekt”

Sofi Fahrman hemma i sitt fönster.

Sofi Fahrman driver sitt eget modeimperium med en modeblogg på elle.se och precis som de flesta det här året har hon skött stora delar av sitt jobb från hemmakontoret.

– Det blir lättare när man kan lita på tekniken. Med sin karaktäristiska design suddar Samsung ut gränserna mellan teknik och fashion. Jag gillar när innovation är iögonfallande snygg.

För Sofi som ofta är på språng i modesammanhang är det viktigt att ha en telefon som passar hennes livsstil.

– Jag gillar när innovation är iögonfallande snygg!

– Kamera och videofunktioner måste vara i samma klass som en systemkamera i min värld, förklarar hon.

Hon berättar att hon upplever att Galaxy Z Flip ger henne en helt ny flexibilitet när hon ska skapa content i bildform. Hon uppskattar också att telefonen kan fällas upp till hälften så att den blir som en mini-laptop.

Galaxy Z Flip blir som en mini-laptop berättar Sofi.

– Det gör att jag kan ställa ifrån mig telefonen på bordet, oavsett om jag vill titta på något eller ta ett videosamtal medan händerna är upptagna med annat. Flipfunktionen passar en multitaskare perfekt. Jag har alltid en hand ledig.

Samsung Galaxy Z Flip 5G revolutionerar smartphonevärlden med sin innovativa form och är både självsäker och medveten i sin framtoning. Det vikbara glaset ger en unik flexibilitet och den är kompakt och lätt att bära i hopfällt läge.

Den har skarpa kameror på bägge sidor av telefonen som låter dig vara kreativ när du skapar innehåll, du har möjlighet till både vid- och ultravidvinkel. Kameran på insidan har tagits fram för att förbättra både selfies som videosamtal och med funktionen Single Take får 5-14 olika fotoalternativ trots att du bara tog en enda bild.

Telefonen har också ett kraftfullt dubbelbatteri med stöd för trådlös batteridelning.

Samsung Galaxy Z Flip 5G och Samsung Galaxy Buds Live.

Samsung Galaxy Buds Live är ett par snygga och smakfulla hörlurar med en helt unik och nyskapande design och naturlig passform. De är så sköna att du glömmer bort att du har de i och ljudet är stort med en naturlig och aktiv brusreducering.

– Jag kan inte kompromissa med ljud och kvalitet, säger Sofi om sina Galaxy Live Buds.

Galaxy Buds Live sluter inte heller tätt, utan släpper igenom kompisarnas snack. Hörlurarna finns i subtila och skimrande färger och blir en självklar accessoar. De har lång batteritid och två laddningar i etuiet.

Här hittar du Galaxy Z Flip och här Galaxy Buds Live