ANNONSSAMARBETE

Sätt fokus på benen – här är säsongens strumpbyxor

Tidlösa och omöjliga att klara sig utan under vintern. Den svarta klassiska strumpbyxan i all ära, men i vinter uppdaterar vi benmodet med mönster, metallic och monogram. Här är strumpbyxorna som skapar ha-begär!
25 november, 2019

Vi vill inte sluta använda kjol och klänning bara för att det blivit kallare – därför är strumpbyxan vår bästa vän när temperaturen sjunker och bara ben inte längre är att tänka på. Den enfärgade strumpbyxan är en odödlig klassiker, men i vinter är det den mönstrade strumpbyxan vi framförallt satsar på för riktigt moderiktiga ben. Allt från klassiska prickar och rutor till chica monogram och glossiga metallics är helt rätt den här säsongen!

Säsongens strumpbyxor gör så mycket mer än att bara hålla benen varma och kan lyfta hela vår outfit. Både vardags- och partyoutfiten får en boost av glittrande strumpor och leopardmönstrade strumpbyxor som är de perfekta tillskotten till vintergarderoben. Många av oss bär övervägande svarta kläder under vintern, men med skimrande tights eller mönstrade strumpbyxor så lyfter du den mörka garderoben och skapar outfits som verkligen sticker ut. Genom att visa upp din lekfulla sida med fantasifullt mönstrade ben som visar din personlighet kan du skapa outfits med fantastiska variationsmöjligheter. Den här säsongen är det utan tvekan den mönstrade strumpbyxan vi uppdaterar garderoben med för en stilsäker vinter!

Men självklart så är enfärgat alltid rätt…

Svarta strumpbyxor är en klassiker som aldrig går ur tiden, och det finns få accessoarer som är lika användbara som ett par enfärgade strumpbyxor. Den svarta versionen är ett måste i varje kvinnas garderob men ett par enfärgade i glittrande silvergrått är minst lika användbara och en stor favorit till julens fester!

Om Calzedonia

Calzedonia grundades 1986 i Verona i Italien och har sedan dess skapat en värld av fantasifulla strumpbyxor, strumpor och badkläder. För Calzedonia är accessoarerna – och särskilt strumpbyxorna stjärnan, som ger alla garderober ändlösa kombinationer. I Sverige har varumärket totalt 11 butiker samt en webbshop.