Saknar du också ELLE-galan? Så blir årets största modehändelse

15 jan, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Emma Örtlund på ELLE-galan 2020
För drygt ett år sedan var det dags för Sveriges största modefest: ELLE-galan 2020! Men hur blir det egentligen i år? ELLE reder ut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Januari brukar vara månaden då våra flöden fylls av pepp, prepp och maxad stämning inför årets största modehändelse. Ja, vi pratar om ELLE-galan!

I fjol fick vi ta del av en maxad tillställning med starka modeögonblick, sagolika kreationer och röda mattan som inte gjorde någon besviken. Höjdpunkterna var många och förutom alla värdiga vinnare fick Glada Hudik-teaterns modevisning stående ovationer, Kakans hyllning till Marie Fredriksson lämnade ingen oberörd och Årets bäst klädda kvinna, Hedda Stiernstedts, powertal gjorde starkt avtryck!

Blir det någon ELLE-gala 2021?

Under rådande pandemi är inget sig likt och inte heller ELLE-galan. Hur gärna vi än vill kan vi inte arrangera ELLE-galan just nu, men en sak är säker och det är att vi kommer tillbaka!

Så fort vi vet kommer återigen alla våra flöden fyllas med pepp, prepp och maxad stämning och NI kommer vara de första som får veta.

Så håll utkik i alla våra kanaler och tills dess: ta hand om varandra och var rädda om varandra!

LÄS MER:

Höjdpunkterna från ELLE-galan 2020

Här ser du ELLE-galan 2020 igen

Alla vinnare på ELLE-galan 2020

Glada Hudik-teaterns modevisning med Frida Jonsvens på ELLE-galan 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons