ANNONSSAMARBETE MED CALZEDONIA

Så lyfter du 7 svarta looks med strumpbyxor

Vi befinner oss mitt i den festligaste högtiden och inget känns härligare än att få klä upp sig! ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth delar sina bästa stylingtips för hur du kan lyfta den svarta looken med strumpbyxor som accessoar.
16 december, 2021
1:00

Efter reklamen: Stylingtips Calzedonia X Elle-galan

(1:00)

Slå på ljud

Oavsett om du klär upp för glöggmingel, fest eller jobbet så kan outfiten stylas på många olika sätt. Med allt från en klassisk vardagslook till festligare klädval. Genom att addera ett par strumpbyxor med iögonfallande mönster och detaljer kan du enkelt lyfta din look.

Stylingtips: Så stylar du med strumpbyxor i vinter

Här delar ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth ett gäng stylingtips på hur du enkelt livar upp den svarta garderoben vi alla älskar och bär. Samt vilka plagg som enkelt kan stylas ihop med olika strumpbyxor.

Julfesten

Låt det glittra rejält med hjälp av den gnistrande paljettklänningen när vintersäsongen bjuder in till fest. Våga bära den korta klänningen och para ihop med ett par semi-transparenta svarta strumpbyxor – som pryds av en oväntad glitterdetalj baktill. Det blir en festlig detalj som lyfter looken utan att glittret fullkomligt tar över.

Här finns strumpbyxan!

Från dag till kväll

Från jobb och möten till after work och vänner. Låt ett par nätstrumpbyxor ta dig genom dagen när du vill känna dig lagom uppklädd men redo för kvällens äventyr – utan att behöva byta om.

Med en finstickad klänning och en iögonfallande slits blir nätstrumpbyxorna enkelt pricken över i:et i din look. Kombinera med en kavaj, ett par loafers och ett midjemarkerande bälte för en mer påklädd och uppstyrd känsla.

Läs mer och se nätstrumpbyxorna här!

Till tjejmiddagen

När det vankas tjejmiddag vill vi givetvis klä upp oss, utan att tumma på bekvämligheten! Ett enkelt och snyggt sätt att mixa komfort med det festliga är att ta hjälp av stilknepet mönstermix – och då finns inget smidigare än mönstrade strumpbyxor.

Våga plock upp mönster på fler ställen i din look, till exempel en stickad tröja med iögonfallande mönster och rutiga strumpbyxor till kortkorta kjolen. Addera höga boots som fin accessoar!

Här hittar du de mönstrade strumpbyxorna!

Marta Konjacic

Bekväm på cocktailfesten

Att klä sig för en intim cocktail under vintersäsongens kallaste kvällar kan vara knepigt då tankarna snabbt dras till den kortkorta cocktailklänningen. Men låt istället den stjärnmönstrade strumpbyxan vara komplementet som adderar det lilla extra och får det enkla att kännas uppklätt.

Tillsammans med minikjolen, lyxig svart kashmir, högklackade boots och en iögonfallande (och varm) kappa hittar du melodin för en perfekt cocktail-look vintersäsongen till ära.

Här hittar du strumpbyxorna med stjärnor!

Maxat med strass

Skippa smycken och accessoarer och låt istället de strass-dekorerade strumpbyxorna vara detaljen som piggar upp den enkla svarta klänningen. Para ihop med en klack när jobb eller glögg-mingel står på schemat.

Här hittar du strumpbyxorna med strass!

Vardagsfin med en twist

Enklaste sättet att liva upp en kortare kjol, klänning eller stickat set är utan tvekan med hjälp av ett detaljrikt mönster. För en diskret men ändå livfull twist – rikta blicken mot strumpbyxan med prickar som är perfekt både till vardag som till fest.

Här hittar du strumpbyxorna med prickar!

För astroälskaren

För dig som vill bära mer iögonfallande mönster (och älskar astro) finns det inget som slår strumpbyxor där alla stjärntecken står samlade. Styla med en enkel svart klänning eller låt det dekorativa mönstret sticka fram som detalj under den skräddade kappan stylad med boots.

Här hittar du astrostrumpbyxorna!