ANNONSSAMARTBETE MED MQ MARQET

Modeplagg och accessoarer som skapar sommarhistoria

Modeplagg och accessoarer som skapar sommarhistoria

Mönstrat, svart och vitt med en färg som poppar. I sommar vill vi ha den perfekta semestergarderoben med klassiska nyckelplagg och färgglada favoriter. Här är fyra outfits att ta till stranden, staden och in i kvällen.
11 maj, 2022

Varje sommar skapas nya minnen och ofta har vi kanske ett särskilt plagg som vi förknippar med några av dessa härliga stunder. Vilket blir plagget som du skapar sommarhistoria med?

För att inspirera dig kan vi berätta att sommarens färgskala hos MQ Marqet går i svart och vitt – i monokroma eller mönstrade sammansättningar.

Blus, 499 kronor.

För att vara helt rätt i sommar – addera gärna en accentfärg i blått eller grönt som skapar kontrast till det vita och svarta. Låt en lila väska eller ett ärtgrönt linne bli en härlig detalj som poppar.

Solglasögon, 249 kronor.
Topp, 299 kronor.
Shorts, 399 kronor.

Hitta din outfit eller mixa ihop dina egna favoriter. När det gäller att skapa sommarhistoria är det du som känner dig själv bäst. Du ska kunna hitta dina favoriter för de där stunderna vid havet, vid poolkanten eller för en dag på stan. Skapa en garderob som håller över tid och som innehåller luftiga och somriga plagg som passar just din sommar.

Skjorta, 699 kronor.
Shorts, 399 kronor.

I år ser vi en stark trend kring nyckelplagg i poplin – ett bomullsmaterial som håller dig sval under de varmaste sommardagarna. Andra plagg att kolla in är den svartvita maxiklänningen, den svarta poplinkjolen och oversize-skjortan i stark grön som du kan matcha med tillhörande gröna byxor eller till ett par jeans en kall kväll eller ett par shorts en varm sommardag.

På stranden

Bikiniöverdel, 249 kronor.
Bikinitrosa, 249 kronor.
Hatt, 299 kronor.

Solglasögon, 249 kronor.
Skjorta, 699 kronor.

På stranden vill man gärna vara både avkopplad och snygg. MQ Marqet har flera snygga bikinis i svart och vitt att välja på. Skydda huden med en skön vit skjorta i poplin och skydda håret från uv-strålarna med en stråhatt.

En dag på stan

Klänning, 899 kronor.
Hatt, 399 kronor.
Väska 499 kronor.

Solglasögon, 249 kronor.

För en dag på stan, dagsfest eller kvällshäng finns många fina modeplagg att välja bland men vi gillar verkligen den svartvita mönstrade klänningen. Mönstret går också igen i andra plagg som byxor och topp. Hitta din egen match som skapar minnen.

På kvällen

Solglasögon, 249 kronor.
Topp, 299 kronor.
Kjol, 599 kronor.


Den svarta poplin-kjolen är både snygg och har ett skönt material. Matcha med en mönstrad topp och bryt av med ett par färgglada solglasögon som du snyggt sätter upp i håret när solen gått ner.

Går du direkt från poolkanten till festen är den här långklänningen ett snyggt alternativ. Matcha med en lila väska som blir ett naturligt blickfång!

Klänning, 899 kronor.
Väska, 499 kronor.

Solglasögon, 249 kronor.

Kolla in mer mode hos MQ MARQET