ANNONSSAMARBETE MED TWILFIT BY CHANGE LINGERIE

Mjuka julklappstips – här är årets vackraste underkläder och mysplagg

Mjuka julklappstips – här är årets vackraste underkläder och mysplagg

Nu står julen och december månad runt hörnet. Och du kanske är ute efter julklappstips till mamma, syster eller bästa vän? Här listar vi årets bästa mjuka paket att lägga under granen – fyllda med underkläder, pyjamasar och kimonos.
23 november, 2022
Juliga underkläder från Twilfit by CHANGE
1:35

Efter reklamen: Juliga underkläder från Twilfit by CHANGE

(1:35)

Slå på ljud
Shoppa julfavoriterna här!

Alla älskar vi de mjuka paketen! Att satsa på underkläder och sovplagg att ge bort i julklapp är ett säkert kort som kommer uppskattas av såväl syster och mamma som kompis och partner. Så skäm bort dig själv eller nära och kära i år med vackra och mjuka julklappar att ha under kläderna eller mysa runt i hemma.

Hos Twilfit by CHANGE Lingerie hittar du allt du kan tänka dig inom underkläder och sovplagg – och deras julnyheter är perfekta att ge bort till någon du håller kär. De erbjuder något för alla med massor av olika modeller, designs och storlekar, som garanterar perfekt passform oavsett kropp och storlek.

Och inte nog med det: Twilfit by CHANGE Lingerie har 40 % på ALLT i butik och online fram till nyår. Så passa på att köpa dina julklappar!

Mjuka klappar till mamma, syster, bästa vännen – och dig själv

Underkläder

Ingen månad känns så festlig som december. Varför inte matcha månadens festliga looks med vackra och välsittande underkläder? Det är faktiskt få saker som känns så lyxigt att få i julklapp som ett matchande set – oavsett om det är till dig från dig själv eller från någon annan.

Underkläder set jul röd

Ett sexigt set i julig röd färg passar perfekt under vackra jul- och festklänningar. Perfekt att ge bort till din bästa vän – eller varför inte dig själv?

Charlize ¾ padded, 859 kronor.

Charlize Suspender, 479 kronor.

Charlize Hipster String, 479 kronor.

underkläder set svart twilfit

Ett klassiskt set i svart av vacker spets, som passar under alla jul- och nyårsklänningar – men även året om. Perfekt att slå in och lägga under granen.

Andriana Low Wire Triangle, 859 kronor.

Andriana String, 429 kronor.

underkläder set spets svart twilfit

Detta set i svart är i den tunnaste av spets och blir delvis genomskinlig på kroppen. Ett set som är både smickrande och elegant och som vi skulle älska att hitta gömd i en julklapp på julafton!

Sia Balconette, 499 kronor.

Sia Tai, 289 kronor.

underkläder set vinröd lila twilfit

Detta set i en lyxig vinröd färg ger stöd och komfort men är samtidigt vacker med detaljer av spets. Blir det mammas nya favorit kanske?

Lissi Balconette fig, 699 kronor.

Lissi Hipster fig, 429 kronor.

Pyjamas

En pyjamas är en riktigt underskattad julklapp! Långärmat, kortärmat, nattlinne – det finns en modell som passar alla. För den som vill sova i något nätt och vackert passar ett nattlinne eller ett set med pyjamaslinne och pyjamasshorts. För den frusne är en långärmad pyjamasskjorta den perfekta presenten.

pyjamas rutig skjorta twilfit julklapp

Denna pyjamas, med ett klassiskt rutigt mönster, är gjord i 100 % viskos och passar lika bra under kyliga vinternätter som kvällar framför en julfilm.

Luna pyjamasskjorta, 579 kronor.

Luna pyjamasbyxor, 429 kronor.

nattlinne pyjamas silke julklapp twilfit

Dessa nattlinnen finns i två fina färger och är både eleganta och nätta. Plaggen är gjorda av 100 % silke och är alltså mjuka och lena mot huden. Visste du att silke är ett naturligt material som är värmereglerande? Det kyler när det är varmt och värmer när det är svalt.

Aurora Chemise grön, 1 099 kronor.

Aurora Chemise Chocolate Mousse, 1 099 kronor.

nattlinne pyjamas julklapp twilfit underkläder

Ge bort ett sensuellt nattlinne till din bästa vän – eller varför inte till dig själv? Dessa nattlinnen är sköna och sova i, men framför allt så vackra.

Charlize Chemise röd, 859 kronor.

Felicia Chemise blå, 699 kronor.

Kimono

Ingenting är härligare än att svepa in sig i en kimono av 100 % silke – efter ett varmt skumbad, när du vaknar tidigt på julaftonsmorgon eller under kalla nätter innan läggdags. Unna dig en inför julhelgen eller överraska någon du tycker om.

kimono morgonrock silke julklapp twilfit

Dessa kimonos är perfekta att svepa in sig i en tidig julaftonsmorgon eller efter ett varmt skumbad under kyliga dagar. Som gjorda för julen, med en i röd tomtefärg och en i smaragdgrön.

Charlize Kimono röd, 999 kronor.

Aurora Kimono grön, 1 399 kronor.

Se mer av kollektionen och julhandla med 40% här!