House of Dagmar SS21 – se hållbara kollektionen här

House of Dagmar satsar hållbart och levererar en helt hållbar vår-och sommarkollektion till 2021. Med fokus på hållbara material och nyckelplagg drömmer vi oss redan bort till nästa sommar. Upptäck kollektionen här!
25 augusti, 2020

100% hållbar, drömlik och fylld av nyckelplagg. Hållbarhetsfokuserade House of Dagmar var först ut som svensk designer att visa upp sin kommande vår-och sommarkollektion för 2021 på Stockholm Fashion Week under modeveckans första dag och med en blick genom kollektionens kampanjbilder drömmer vi oss snabbt iväg till mer hållbara val nästa sommarsäsong.

House of Dagmar SS21

Dagmar-systrarna har växlat upp och lägger extra mycket fokus på hållbara material, nyckelplagg och neutrala nyanser i den kommande SS21-kollektionen. Med allt från den klassiska Dagmar-kostymen och skjortan till denim och läder. Det bjuds även på rejäla inslag av stickat genom både klänningar, kjolar och grovstickade överdelar. Färgpaletten är neutral men förbered dig på ljusa skiftningar av ljusgult och beige men även blått och grönt. Dröm dig iväg nedan!

Foto: Jesse Laitinen

LÄS MER:

Stockholm Fashion Week: Följ den digitala modeveckan här!

Kronprinsessan Victoria inviger Stockholm Fashion Week i svensk design

Se bilderna från Stockholm Fashion Week cocktailmingel på Fotografiska

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: