ANNONSSAMARBETE MED MQ MARQET

Här är höstens 3 must-haves – som säkrar basgarderoben

Här är höstens 3 must-haves – som säkrar basgarderoben

Vill du också bygga upp en stilsäker basgarderob, som passar höstens alla tillfällen? Säkra din stil med de rätta basplaggen. Här är säsongens must-haves.
MQ Marqet – höstens must-haves
0:15

Efter reklamen: MQ Marqet – höstens must-haves

(0:15)

Slå på ljud

Hösten är fylld av kontraster, där lugnet av att vara tillbaka i rutiner kombineras med en spänning av att vara på väg mot något nytt – och det speglas i modet. Säsongens nyheter är fyllda av kontraster, där plagg i krämvita trendtoner och mjuka material möter klassiska mörka plagg med androgyna snitt.

Kappa, 1499 kronor.

Byxa, 499 kronor.

Tröja, 499 kronor.

Hatt, 299 kronor.

Väska, 399 kronor.

Hos MQ går höstens nyheter i neutrala och mjuka toner av vitt, beige och brunt med skarpa kontraster av grått och svart. Plaggen är stilsäkra och multifunktionella med hög kvalitet och tillsammans utgör de nyckelplaggen till den perfekta basgarderoben. Här guidar vi dig till en komplett basgarderob med säsongens must-haves.

Höstens 3 must-haves

Stickat

En självklarhet inför kommande vinterhalvår är de stickade plaggen, där den stickade tröjan är en riktig klassiker. Men glöm inte bort att ge de övriga plaggen, som klänningen och det matchande setet, lite kärlek.

MQ Marqet, höstkollektion stickad tröja kjol halsduk

Det stickade setet är här för att stanna. Här matchas en krämvit långkjol och tillhörande polotröja med en stor och mysig halsduk – en accessoar vi kommer se mycket av under hösten.

Stickad kjol, 599 kronor.

Stickad tröja, 699 kronor.

Stickad halsduk, 399 kronor.

Stickad klänning, 899 kronor.

Stickad tröja, 999 kronor.

Höstkappan

Som vi längtat efter kallare höstdagar då vi äntligen får dra på oss den långa höstkappan. En ordentlig kappa är verkligen värd att investera i inför kommande månader (och flera år framöver!). En kappa passar till alla tillfällen – allt från kontoret eller promenaden till utekvällen på stan. Ett riktigt nyckelplagg alltså.

MQ Marqet höst, vit kappa halsduk

Anamma höstens krämvita look från topp till tå.

Kappa, 1999 kronor.

Halsduk, 399 kronor.

T-shirt, 399 kronor.

Byxa, 699 kronor.

Kostymsetet

Man skulle nästan kunna påstå att ett par välskräddade kostymbyxor utgör grunden till en bra basgarderob. Det är ett klassiskt och stilrent plagg som fungerar året om, som dessutom kan matchas och kombineras på oändliga sätt. I höst kör vi gärna på den androgyna looken, med mer raka siluetter.

MQ Marqet höst, kostym kavaj svart

Den androgyna siluetten, som är en framträdande trend i höst, innebär mer raka snitt och herrmodeller. Ta trenden ett steg längre med kavaj, skjorta och slips.

Kavaj, 1299 kronor.

Kostymbyxa, 799 kronor.

Skjorta, 599 kronor.

Slips, 299 kronor.

Vit kostymbyxa, 699 kronor.

Svart byxa med slits, 499 kronor.

MQ's senaste designnyhet

En designnyhet hos MQ är det finska varumärket Andiata. Designplaggen genomsyras av exklusivitet och tidlöshet i stil och kvalitet, där kollektionerna är en blandning av nordisk minimalism och parisisk kvinnlighet.

MQ Marqet Andiata, höst kappa brun

Kappan är som sagt ett must-have. En brun kappa av bra kvalitet är en säker investering för basgarderoben.

Brun kappa, MQ/Andiata, 6690 kronor.

MQ Marqet Andiata, höst stickad kofta

Investera i en stickad kofta av hög kvalitet och älska den i flera år framåt.

Stickad kofta, MQ/Andiata, 4290 kronor.

En långsiktig basgarderob

En bra basgarderob kanske är nyckeln – men det betyder inte att du alltid måste köpa nya plagg varje säsong. MQ tror på smart shopping och erbjuder därför en rad tjänster som gör det enklare att bygga en långsiktig garderob, där plaggen lever och håller länge – bra för både garderoben och miljön!

Återfärga denim: Har dina jeans börjat tappa färgen? MQ samarbetar med företaget 100B som skapat en smidig tjänst för att fräscha upp dina blekta favoriter. Lämna in dina jeans till MQ så hjälper de dig att färga dem tillbaka till nyskick igen.

Sneakerstvätt: Om du har sneakers hemma som behöver lite extra kärlek är det bara att lämna in dem till MQ. Sneakerstvätten finns tillgänglig i alla deras 90 butiker och ger dina sneakers nytt liv, så att de kan användas en lång tid framöver.

Klädinsamling: Har du rensat i garderoben? Skänk då kläderna på ett snabbt och enkelt sätt till MQ. Tillsammans med Myrorna samlar MQ in alla typer av kläder som kan komma till glädje för någon annan, oavsett var du köpt dem från början.

Second hand: I ett växande antal utvalda MQ-butiker kan du också shoppa kläder och accessoarer från Myrornas sortiment. På Myrornas sorteringsavdelning handplockas de plagg och prylar som bäst lämpar sig att säljas hos MQ.

Kolla in mer av MQ's mode och tjänster här!